Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Geanina Crăciun a fost eliminată din sezonul 13. Ce reacție neașteptată a avut Richard Abou Zaki

Geanina Crăciun a fost eliminată în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 24 aprilie 2024. Concurenta a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală și Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptată când a aflat verdictul.

Colaj cu Geanina Crăciun și chef Richard Abou Zaki la eliminare Galerie
Geanina Crăciun a fost eliminată în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 24 aprilie 2024 | Antena 1

Al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 a adus o victorie pentru echipa turcoaz a lui Orlando Zaharia. Duelul s-a dat între echipe galbenă a lui Alexandru Sautner și echipa roz a lui Richard Abou Zaki. Surpriza a fost mare atunci când Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 13, după ce a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală. Vestea l-a făcut pe Richard Abou Zaki să aibă o reacție surprinzătoare.

Ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce s-a întâmplat în ediția 17 din 24 aprilie 2024

Al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 a fost câștigat de echipa turcoaz a lui Orlando Zaharia, motiv pentru care echipa galbenă a lui Alexandru Sautner și cea roz a lui Richard Abou Zaki au intrat la un duel unde concurenții au trecut prin emoții uriașe.

„Și a venit momentul să mă îndrept iarăși către voi cu un bol cu numere”, a zis Irina Fodor.

Fiecare concurent a dat către un rival un preparat tradițional românesc din cele alese de Irina Fodor: pilaf cu pui, tocăniță de pui, ciulama, plăcintă sărată, tocăniță cu ciuperci și mămăliguță, ciorbă de perișoare, bulz, ciorbă rădăuțeană, plăcintă dulce, ostropel, papanași, varză călită cu carne și tocăniță de văcuță.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner a fost scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru, cuțitul său de aur

Timp de o oră, concurenții au încercat să obțină rețete cât mai gustoase. Pentru unii a fost o sarcină ușoară, pentru alții misiunea a dat emoții uriașe.

Farfuriile au fost apoi degustate de Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, care au acordat puncte și astfel s-a decis ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 17 din 24 aprilie 2024.

Apoi, ușile s-au deschis și concurenții s-au reîntâlnit cu Irina Fodor și cu cei patru jurați, pentru a afla ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 17 din 24 aprilie 2024. Au fost momente pline de emoție și s-a dat chiar și punctaj maxim! Inevitabil, însă, am avut și un concurent eliminat.

Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce reacție a avut Richard Abou Zaki, în ediția din 24 aprilie 2024

Irina Fodor și-a făcut apariția în platoul emisiunii și a făcut un anunț neașteptat.

„Toată seara de astăzi, chefii au ajuns la concluzia că mâncarea tradițional românească este mult mai gustoasă decât oricare alta. Ați gătit mai bine ca ieri, dar nu ați ajuns la așteptările chefilor. Probabil că e imposibil din a treia confruntare să faceți asta. Am să fac o promisiune: concurentul care va rpimi 20 de puncta va primi un avantaj pentru el sau pentru echipa lui. Sună bine?”, a fost vestea ce i-a bucurat pe mulți.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Regina Întunericului și Arun s-au certat. Concurentul și-a îmbrâncit rivala. Ce și-au zis

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și, spre final, în platou au mai rămas doar Mr. Cheesecake (Vlad Niculici) din echipa galbenă și Geanina Crăciun din echipa roz. Aceasta din urmă a fost eliminată după ce a obținut un punctaj de doar 6 puncte.

„Gata, am pierdut?”, a fost replica tinerei, atunci când și-a dat seama că părăsește competiția.

„E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic. Nu mă așteptam ca o persoană din echipa mea să facă așa o farfurie. Nu accept chestia asta. Și dacă a făcut chestia asta, atunci așa e corect, să iasă. Sunt dur, sunt rău, dar nu era ce trebuia să fie”, a fost reacția neașteptată a lui Richard Abou Zaki.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat... Robert Candoi a pariat pe ambiția lui și asta i-a adus un câștig, în sezonul 13! Ce i-au zis chefii și ce anunt a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x