Antena Căutare

Penultimele episoade din Lia – Soţia soţului meu, sezonul 3, în topul preferinţelor publicului comercial feminin

Serialul, lider de audienţă, peste Survivor.

colaj carla și lia, marcel dana și maria, mira, toni, moni, lia și ema Galerie
Sezonul 3 se apropie de final | Antena 1

O singură săptămână îi mai desparte pe telespectatori de deznodământul sezonului trei Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele ȋncărcate de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Aseară, la Antena 1, penultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin

Serialul semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production a fost prima opţiune de vizionare la nivelul publicului feminin comercial din mediul urban, dar și pe intersecţia cu producţia Survivor, pe toate segmentele de public.

Aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel naţional, aseară, cele mai noi episoade ale proiectului.

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară ȋn intervalul 20.30 – 23.17, au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial feminin din mediul urban, înregistrând 8.2 puncte de rating şi 27.6% cota de piaţă, ȋn vreme ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, cu 6.4 puncte de rating și 21.6% cota de piaţă.

Totodată, Lia – Soţia soţului meu s-a impus ca lider de audienţă la nivelulul publicului comercial, în intervalul comun de difuzare cu Survivor, 21:31-23:17, cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 24% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu Survivor, cu o medie de 5 puncte de rating şi 18.4% cotă de piaţă.

Ierarhia se păstrează și la orașe, și la nivelul ȋntregii ţări.

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură o răsturnare de situaţie demnă de un deznodământ grandios. După mai multe ȋncercări disperate ale lui Gianni Rocca (Andrei Aradits) de a se răzbuna pe Petru Vornicu (Ştefan Floroaica), lucrurile au luat aseară o nouă ȋntorsătură.

Anunţul lui Gianni că vrea să dispară din vieţile lor, nu ȋnainte de a-și lua adio de la fiicele sale, nu a mișcat-o pe Lia (Ana Bodea): „Nu vreau să te mai văd niciodată, nu mă interesează unde pleci, ce se ȋntâmplă cu tine, dar tu nu ești tatăl meu și nu meriţi nimic de la mine. E ultima oară când mă vezi!”, iar acesta nu a apucat să ȋși ducă la bun sfârșit planul ascuns pe care ȋl avea, căci Petru a luat o decizie radicală: „Ți-a fost dor de mine? E timpul să scăpăm de tine!”

Dacă va reuși sau nu Petru să ȋși ducă la bun sfârșit planul, dar și ce se va ȋntâmpla mai departe cu celelalte personaje, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa: Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, Femei 21-54 Urban, Urban all si National

Perioada 16 mai 2024

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 37 și 38, sezonul 3, din 16 mai 2024. Gianni are un plan ”explozibil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x