Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Alexandru, intervenție telefonică în direct. Tânărul i-a vorbit Cristinei despre un gest făcut de 2 concurenți

Cristina s-a bucurat să vorbească cu iubitul ei. Alexandru a intervenit telefonic la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Cristina pe canapea la Capricii Galerie
Cristina a primit un apel de la Alexandru în direct | Antena 1

Alexandru i-a trimis o srisoare Cristinei în care i-a spus fetei să fie mai atentă cu privire la Antonia și Cristian. Fostul concurent al sezonului 9 Mireasa a spus că a fost dezamăgit de un gest făcut de Cristian și Antonia.

Alexandru, intervenție telefonică în direct la Mireasa

„Am observat niște chestii care m-au deranjat și m-au dezamăgit atât pe mine cât și pe Cristina și i-am zis să fie mai atentă. Despre Antonia și Cristian este vorba. La ziua Nataliei când Cristina plângea și a fost consolată de doamna Floarea, Valentin, Elena, Maria. Ei (n.r. Antonia și Cristian) într-un colț spuneau „prea multă dramă”. Mi s-a părut puțin ciudat, ținând cont că în momentele în care Cristian a decăzut eu și Cristina am fost printre primii și singurii care am fost lângă el. Dar asta este”, a spus Alexandu.

„Nu s-a întâmplat așa. Mie aproape îmi venea să plâng și Cristian a venit la mine și mi-a spus să mă detașez”, a spus Antonia.

„Antonia a fost lângă mine”, a precizat Cristina.

Citește și: Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici că ești un papițoi”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 9. Andrada a intrat în direct și i-a făcut acuzații grave Antoniei. Cum a răspuns iubita lui Cristian... Mireasa sezon 9, 16 mai 2024. Scandal monstru între Cristian și Valentin. De ce și-a pierdut cumpătul fiul doamnei Danie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x