Antena Căutare

Mirela Vaida, mămică, prezentatoare și o cântăreață desăvârșită. Repetițiile muzicale au fost în toi: "Mirela, un mare talent al românilor"

Mirela Vaida face ce face şi îşi impresionează fanii de fiecare dată. Artista se pregăteşte intens pentru evenimentele pe care le va avea în  weekend. Repetiţiile muzicale alături de No stress Band au mers brici. Numai voie bună!

Mirela Vaida face ce face şi îşi impresionează fanii de fiecare dată. Artista se pregăteşte intens pentru evenimentele pe care le va avea în weekend. Repetiţiile muzicale alături de No stress Band au mers brici. Numai voie bună!

De la piese franţuzeşti, la sârbe din popor, care mai că te îmbie să mişti piciorul. Şi nu doar că te îmbie, dar te ridica la joc instantaneu. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, luaţi de priviţi şi ascultaţi.

Starea de bine şi cheful de distracţie pentru weekend este asigurat. Ce să mai, Mirela Vaida s-a născut să fie artistă, fără doar şi poate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gianny Bănuţă, dezvăluiri inedite, la „2k1”: „A spălat, la propriu, cu mine pe jos. Am plecat acasă, m-am spălat şi am r... Întrebări indiscrete pentru concurenții de la 2K1: „Ai părăsi pe cineva care recunoaște că și-a înșelat fosta iubită?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x