Antena Căutare

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea

„Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat actorii Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea în cel de-al 12-lea episod al sezonului 2, din 25 noiembrie 2021.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea Galerie
„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea | Antena 1

În episodul 12 din sezonul 2 "Adela – Tot ce nu se vede", din 25 noiembrie 2021, actorii Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului Adela.

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea

Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea au acceptat și ei provocarea „Adela – Tot ce nu se vede”. Cei doi actori s-au distrat cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație, jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 12!

Citește și: „Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Nuami Dinescu și Carmen Ionescu

Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea interpretează rolurile „Florin / Floppy”, respectiv „Gia”, în serialul Adela. Hai să râzi!

Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea au acceptat provocările „Adela – Tot ce nu se vede”

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Elena Mogîldea a avut de citit câteva versuri din melodia Lasă-mă, papa, la mare, într-o interpretare dramatică.

„Lasă-mă, papa, la mare

Vreau distracţie şi soare

Înțelegi că m-am îndrăgostit lulea?

În sfârșit, am aflat ce-i dragostea.

Totul e marfă

Vacanţa asta-i tare

Mângâieri, strigături și întâmplări pe nisipul fin, la mare

Telefonul sună, e invitaţie

La bairam

Vara asta-i plină de iubire,

De surprize la care nici nu visam!

Lasă-mă, papa, la mare”.

Joc de improvizație la telefon, cu Toto Dumitrescu și Elena Mogîldea din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui „apel telefonic”.

Într-o astfel de situație fictivă, pe Elena Mogîldea a sunat-o o prietenă care e într-o criză de isterie pentru că urmează să se întâlnească cu ea, dar nu își găsește telefonul.

„Florenția! Te pup, dragă, ce ai pățit?”

„Era să zic eu o prostie, mi-am pierdut telefonul. Mă tot aranjez să mă văd cu tine, zici că mă văd cu vreun gagiu”.

„Ai verificat prin toată casa?”

„Am verificat, îmi bag picioarele, nu mai suport. Sunt copleșită de nervi”.

„Auzi, dar ai pus la spălat azi dimineață? Poate l-ai băgat în mașina de spălat”.

„Hai, mă, că nu-s chiar așa proastă, că nu e în mașina de spălat”.

„Făi, dar chiar ești proastă, îți zic eu. Tu mă suni pe mine de pe fix? Nici n-ai fix în casă, mă suni de la interfon, de unde mă suni?!”

„A, stai, mă, că e în mâna mea. Băăăi!”.

Pe de altă parte, pe Toto Dumitrescu l-a sunat o hateriță de pe Instagram, care îi trimite deseori mesaje urâte, ca să îl invite la o cafea. Nu înțelege, însă, de ce primește un refuz.

„Uite, eu ies cu tine la cafea, dar vreau să mă calci în picioare”.

„Eu... când te-am sunat, mă gândeam numai la o cafea, nu la călcat în picioare...”.

„Adela - Tot ce nu se vede” este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x