Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Echipele au primit un mesaj care a schimbat cursul serii. Ce a anunțat Irina Fodor

Noaptea i-a prins pe străzi pe concurenți, într-o zonă pericoloasă a Columbiei, iar Irina Fodor a fost nevoită să intervină. Prezentatoarea reality show-ului le-a dat vestea la care nu se așteptau prin intermediul unui mesaj, la America Express, sezonul 6 ediția 14 fin 7 noiembrie 2023.

colaj foto concurentii america express pe strada noaptea 7 noiembrie 2023 Galerie
Echipele au primit un mesaj care a schimbat cursul serii. Ce a anunțat Irina Fodor la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023 | Antena 1

A fost o zi încărcată plină de emoții și adrenalină la America Express! Pe lângă echipa formată din Cătălin și Romică Țociu care au ajuns pe primul loc și au fost „premiați” cu o noapte de cazare, ceilalți concurenți au pornit în căutare de cazare. Deși s-a lăsat noaptea și echipele traversează o zonă de conflict unde guerille-le dețin controlul, mulți nu au reușit să își găsească încă adăpost.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce gest neașteptat a făcut Sânziana Negru. Iulia Albu, moment de panică într-o mașină: „Ține-mă!”

Echipele au primit un mesaj care a schimbat cursul serii. Ce a anunțat Irina Fodor la America Express, sezonul 6 ediția 14 fin 7 noiembrie 2023

În acest context, toate echipele au fost mutate în siguranță către următorul oraș și au avut cazarea asigurată.

„A fost un drum lung pentru toată lumea. Unii dintre voi vor ajunge în Pasto târziu în noapte. De aceea, am făcut rost de cazare pentru voi toți”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor la America Express, sezonul 6 ediția 14 fin 7 noiembrie 2023.

„Ne-am bucurat pentru că afară deja era întuneric, era o zonă periculoasă, nici nu știam unde să începem să cătăm, așa că mesajul acela a fost bucuria serii”, au spus Laura Giurcanu și Sânziana Negru după ce au primit vestea cea bună.

„Era târziu, era aproape 10 seara. Ne era un pic frică”, au mărturisit și Ionuț Rusu și George Tănase care au avut o surpriză extrem de plăcută la cazare.

„Zici că a venit Crăciunul”, au exclamat când au primit o porție copioasă de mâncare.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică Țociu, cucerit de o șoferiță, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la Irina Fodor

De asemenea, Sonia Simioniv și Iuliana Pepene au fost găzduite de un tânăr pe care l-au asemănat cu Johnny Depp. Acesta le-a primit cu brațele deschise la el în casă, au glumit, iar când a venit momentul să se bage la somn, le-a adus mai multe perne pe care le-a așezat în mijlocul sufrageriei.

Înte timp, Cătălin și Romică Țociu au ajuns la hotel. Concurenții li s-au alăturat Giuliei și lui Vlad Huidu care au fost extrem de surprinși, dar încântați să îi vadă.

„Să nu uităm că Romică are 61 de ani, dar ce face el e fabulos! Bravo, Romică”, a spus Vlad.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a ajuns pe primul loc la Irina Fodor. Ce a precizat despre ultima imunitate din Columbi... America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prinși într-un schimb de focuri. Echipa de securitate a i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x