Antena Căutare

Finala America Express, 22 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică. Cu cine s-au pupat fetele de la Andre

Cele trei echipe au testat proprietățile afrodisiace ale fructului columbian într-un mod surprinzător. În ediția 40, fiecare fost nevoit să convingă câte un localnic să se pupe, iar strategiile la care au apelat au fost diverse.

colaj foto concurentii america express Galerie
Concurenții i-au convins pe localnici să se pupe, la America Express, ediția 40 | Antena 1

Concurenții au avut de testat proprietățile afrodisiace ale unui fruct columbian într-un mod inedit. Cele trei echipe au renunțat la inhibiții și au dus la capăt misiunea, dispuse să facă tot ce le stă în putință pentru a nu intra în posesia ultimului cufăr ce poate ascunde eliminarea. Astfel, Scărlătescu și Doina, echipa Andre și Bordea și Cortea au plecat în căutarea unor parteneri cu care să se pupe, la ceas de seară.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, schimb de replici tăioase la misiune: „Schimbă tonul”

Concurenții s-au pupat cu localnici la America Express, ediția 40 din 22 martie 2023. Cum au reușit să îi convingă

„Cea mai simplă probă”, a spus Doina, după ce ea și Scărlătescu au reuști să convingă, din prima încercare, un alt cuplu.

„M-am pupat și eu prima dată în viața mea cu o columbiancă, și tu cu un columbian”, a adăugat și chef-ul după ce s-a fotografiat în această ipostază la care nu s-ar fi gândit vreodată.

Și Bordea și Cortea s-au descurcat foarte bine și au găsit rapid două doamne care să îi pupe. Ei au mers direct către acestea, explicâdu-le despre ce e vorba, iar ele au acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, deși soțul uneia era de față.

În același timp, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au apelat la o altă strategie. „Deci nu pot să cred. Aștia sunt bătrâni și cu nevestele”, a spus Andreea Antonescu deznădăjduită, așa că au mers direct către doi polițiști pe care i-au convins rapid să le pupe.

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în competiție. Cu ce l-a supărat Doina

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 22 martie 2023. Ce echipă a primit al doilea cufăr. Irina Fodor a așteptat perechile cu o surpri... Finala America Express, 22 martie 2023. Irina Fodor, cadou emoționant pentru concurenți. Ce le-a dăruit prezentatoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x