Antena Căutare

Articole despre trimestrial

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor, IRCC, a scăzut la 2,36% în al treilea trimestru

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor, IRCC, a scăzut la 2,36% în al treilea trimestru

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la 2,36%, în al treilea trimestru, de la 2,66% în al doilea trimestru, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR). ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,18%.

Marti, 31.12.2019, 11:03
Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor, IRCC, a crescut la 2,66%

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor, IRCC, a crescut la 2,66%

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 2,66%, pentru al doilea trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR). ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,09%.

Marti, 01.10.2019, 11:09
Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor, IRCC, a crescut la 2,63%

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor, IRCC, a crescut la 2,63%

Indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 2,63%, pentru primul trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate luni de Banca Naţională a României (BNR). ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,23%.

Luni, 01.07.2019, 11:01
Special! Bucătăria vine la terasă, între mese

Special! Bucătăria vine la terasă, între mese

Bucătăria este departe de a fi depăşită de tendinţe. Se menţine elegantă pentru că se reinventează trimestrial. Reţetele se cosmetizează, se lansează noi concepte de gătit, noi ingrediente şi asocieri apetisante de preparate.

Joi, 28.04.2016, 20:35
x