Antena Căutare

De ce nu a vrut CRBL să participe cu soția la Asia Express și l-a ales pe Oase: Nu m-aș fi dus niciodată cu Elena"

Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.

Invitat la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, CRBL, jumătate din echipa câștigătoare a sezonului 2 "Asia Express" a stat, din nou, la povești. Oase a lipsit motivat, căci are ceva probleme de sănătate.

Pe lângă povești despre experiențele pe care le-a trăit în India și Sri Lanka, CRBL a explicat de ce nu a mers alături de soția lui în Asia Express.

”Nu m-aș fi dus niciodată cu Elena. Le recomand celor care vor să participe în viitoarele sezoane să fie foarte atenți”, a spus acesta.

Cât despre Oase, CRBL l-a scuzat. I se trage de la o răceală.

"Este atât de prost şi de nemernic încât nu şi-a dat seama că antibioticul ce costă 12 lei nu-i face bine. El a cumpărat antibiotic de 12 lei ca să-şi revină după această răceală şi această viroză cu care s-a întors din Dubai şi acum e acasă înfofolit în pătură. E mort de răceală, dar se face bine", a mărturisit CRBL la Antena Stars.

CRBL, dezvăluire în premieră! De ce nu a vrut să vorbească cu soția lui în Asia Express. „Chiar dacă aș fi avut cum, tot... Totul despre certurile și accidentările din Asia Express. Boantă: "Am clacat, ăsta este adevărul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x