Antena Căutare

Concursul online "Asia Express" şi-a desemnat câştigătorul. Norocosul telespectator: Vasile Marin

Lupta pentru marele premiu al concursului "Asia Express" s-a încheiat și s-a dovedit un real succes. Aproape 20.000 de telespectatori s-au înscris ca să câştige o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda, însă numai unul se va bucura de marele premiu.

Lupta pentru marele premiu al concursului "Asia Express" s-a încheiat și s-a dovedit un real succes. Aproape 20.000 de telespectatori s-au înscris ca să câştige o vacanţă pentru două persoane în Koh Samui, Thailanda, însă numai unul se va bucura de marele premiu.

Norocosul telespectator care a răspuns corect la toate cele 16 întrebări de baraj din Drumul Dragonului a fost Vasile Marin.

Acesta a câştigat o vacanţă de 6 nopţi pentru două persoane, la un resort de 4 stele în insula Koh Samui, una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă din Thailanda.

Prima etapă a concursului s-a încheiat pe 5 aprilie, iar cei care s-au aflat la egalitate au avut răgaz să răspundă, timp de patru zile, la întrebările de baraj. Adică, până sâmbătă, 7 aprilie, ora 23:59.

Felicitări!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x