Antena Căutare

Malone are o mare nedumerire: "De ce îi zice Marea Neagră, mă uit așa la ea și e verde, gri, albastră?"

Pentru Malone lumea continuă să fie un mare mister. Orice lucru banal i se pare o adevărată minunăție, dar vestea bună e că după ce află răspunsurile mult așteptate, nu le mai uită. Creierul său serios afectat percepe mai greu informațiile simple și se arată tare dezamăgit atunci când află că multe dintre ideeile sale deja formate, nu au nicio legătură cu realitatea.

Cel mai tare joc de „Fazan” din istorie. Malone îl înfruntă pe Roby în jocul cuvintelor, iar deznodământul e șocant: „Cr... „Băieții de oraș” au găsit soluția perfectă pentru a achita camera de hotel: „Putem plăti din fonduri europene”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x