Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 22 aprilie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a văzut-o plângând pe Cristina Jașcu

Episodul 5 al show-ului Burlacul - Destăinuiri, care se difuzează în exclusivitate pe Antena Play, îi are în prim plan pe Andi Constantin, gazda emisiunii, și Nicoleta Dragne.

colaj de imagini cu cristina jascu si andi constantin Galerie
Episodul 5 al show-ului Burlacul - Destăinuiri îi are în prim plan pe Andi Constantin, gazda emisiunii, și Nicoleta Dragne | Antena 1

Cei doi au comentat cele mai importante evenimente din cadrul episodului 7, care a fost difuzat joi, 22 aprilie 2021.

Andi Constantin și Nicoleta Dragne au discutat despre plecarea surprinzătoare a Cristinei Jașcu, care a renunțat la lupta pentru inima Burlacului după ce au petrecut ore bune împreună. Aparent, tânăra era foarte încântată de date-ul cu Andi, lucru mărturisit în fața tuturor fetelor.

Însă, peste noapte, Criss s-a răzgândit. Evident tulburată, concurenta a decis că Burlacul nu o face ”să simtă fiori”, lucru peste care nu vrea să treacă. Ea a afirmat clar că dorește să plece chiar în momentul în care purta o discuție cu reporterul emisiunii. Cu toate că a afirmat faptul că dorește să-l anunțe personal pe Andi, a părut ușurată când echipa de producție a transmis veștile.

”Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd... este doar o emoție, atât. Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.”, le-a explicat Cristina concurentelor care o priveau nedumerite.

De ce crede Andi Constantin că Jașcu Cristina a părăsit competiția

Burlacul Andi Constantin s-a arătat dezamăgit de gestul Cristinei Jașcu, cea care era preferata lui.

În cadrul celui mai nou episod din Burlacul- Destăinuri, bărbatul și-a spus părerea despre motivul care ar fi făcut-o pe Cristina să se răzgândească peste noapte.

”Ori cineva a lucrat acolo, ori ea și-a declanșat anumite frici, a simțit stânjeneala aia și a zis: Băi, știi ceva, cred că e prea mult. Undeva cred că s-a simțit cu ceva lezată și undeva a simțit frica. Se chinuie, se vede.”, a spus Andi.

Nicoleta Dragne a fost de acord: ”Când inima îți spune ceva și mintea altceva, e destul de greu să ajungi la un consens.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x