Antena Căutare

Aseară, la Antena 1, Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin

La capătul a mai bine de două luni de căutări, Burlacul Andi Constantin a luat cea mai grea decizie de până acum, seara trecută, în ultima ediție a emisiunii, la Antena 1.

Aseară, la Antena 1,  Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin Galerie
Ana Bene și Andi Constantin | Antena 1/ Burlacul

Doar trei fete i-au mai rămas alături la finalul acestei călătorii, iar provocarea sa a fost să aleagă dintre trei personalități complet diferite: Simona, Ana sau Melissa. Înainte de marea finală, acestea au avut ocazia să îi prezinte lui Andi și o latură mai puțin cunoscută – fiecare dintre fete l-au prezentat părinților și au organizat ele însele date-uri în locuri cu semnificație din orașele natale sau locurile îndrăgite.

Andi Constantin a ales-o pe Ana Bene căștigătoarea sezului 6 Burlacul

”A fost de departe cea mai grea experiență și e dificil când știi că, în urma deciziei tale, cineva o să sufere”, a spus Andi Constantin înainte de ceremonia la care a trebuit să anunțe de care dintre cele trei fete se desparte. Melissa, cea pe care destinul i-a scos-o în cale, a fost cea care a plecat acasă, în Turcia, cu inima grea. ”A fost greu să stau în fața lui și să îmi iau la revedere. Îi urez multă fericire”, a spus aceasta.

Citește și: Exclusiv. Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin, după ce a câștigat Burlacul sezon 6

Pentru Ana și Simona au urmat însă două întâlniri de vis în care fiecare a avut la dispoziție 24 de ore alături de Andi, înainte de ceremonia finală din acest sezon. De această dată, Andi a întâmpinat-o prima dată pe Simona, însă doar pentru a-și lua rămas-bun de la ea înainte de a se întâlni cu Ana. ”Noi doi încă nu ne cunoaștem suficient pentru a lua o decizie atât de importantă precum căsătoria. Nu vreau să fac promisiuni de care nu sunt sigur, căsătoria este ceva ce se face o singură dată în viață, pentru mine e un lucru sfânt”, a mărturisit Andi emoționat.

Citește și: Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul

”Ceea ce simt pentru tine nu e iubire, pentru că nu am avut timp. Ceea ce simt se numește drag! Drag de energia ta, de discuțiile cu tine, de căldura pe care tu o emani! Dar încă nu pot spune că sunt în punctul în care îmi pot proiecta viața în doi alături de tine pentru că încă te descopăr”, i-a spus Anei, căreia i-a dăruit nu un inel, ci brățara mamei sale, pe care chiar ea i-a încredințat-o înainte ca Andi să plece în căutarea alesei.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata

”Mi-a plăcut că a vorbit din suflet și a fost sincer! Nu sunt o femeie care se grăbește, mai ales că am avut o căsnicie și a fost urmată de un divorț!”, a spus Ana, care a acceptat ultimul trandafir al Burlacului.

Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x