Antena Căutare

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin a întâlnit-o pe mama Melissei Azak

Melissa Azak și Andi Constantin s-au revăzut. Cu ocazia întâlnirii, Burlacul sezonului 6 a discutat și cu mama tinerei, care a avut un avertisment pentru bărbat.

”Sunt emoționant și chiar un pic anxios. Habar nu am cum o să decurgă această întâlnire. Mama ei nu vorbește engleză, eu nu vorbesc franceză, noroc cu Melissa care ne va traduce.”, a spus Andi Constantin înainte de a vorbi cu mama Melissei Azak.

Emoțiile s-au amplificat atunci când pe ecranul laptopului a apărut mama tinerei. Andi a apelat la cunoștințele sale și s-a prezentat în limba franceză. ”Sunteți foarte frumoasă. Sunt foarte emoționat”, i-a spus el și Melissa a tradus.

Doamna Azak l-a luat la întrebări și a vrut să știe ce așteptări avea de la experiența Burlacul, dar și ce vrea să facă după terminarea emisiunii. ”Mi s-a părut momentul potrivit să-mi întemeiez o familie. La finalul show-ului, vreau să găsesc pe cineva cu care pot clădi ceva. Deoarece, când ai pe cineva de încredere și simți că e persoana potrivită, orice este posibil. Sunt un om fericit și pot dărui fericire, îi pot oferi o viață bună și sper că emisiunea asta va aduce un nou început.”, a răspuns tânărul.

”Am transpirat mult. A fost foarte greu pentru mine, dar întrebările au fost drăguțe. A fost o conversație profundă, firească. Mi-a plăcut mult.”, a spus și Melissa.

Cea mai mare dorință a mamei Melissei

Mama concurentei din Turcia, Melissa Azak, i-a spus lui Andi Constantin că nu vrea să-și vadă fiica suferind și că îi urmărește atent toți pașii pe care îi face în viață.

”Suntem o familie foarte atașată de copiii noștri. Le urmărim îndeaproape toți pașii în viață. Fata mea e foarte importantă pentru mine. Și nu vreau s-o facă cineva să sufere.”, i-a spus doamna Azak.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x