Antena Căutare

Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat

Încă din prima ediție a emisiunii, numeroși concurenți s-au prezentat în fața juraților cu povești de viață incredibile și preparate pline de savoare. Cei mai mulți dintre ei au folosit și un ingredient „secret”, ce le-a adus succesul.

colaj foto cu orlando zaharia si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Descoperă ce secret au folosit concurenții în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | capturi chefi la cutite/antena1

Sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite i-a adus la masa jurizării pe Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu.

Încă din prima ediție a îndrăgitului show de la Antena 1, difuzată pe 18 martie 2024, numeroși concurenți au trecut pragul bucătăriei pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit. Mulți dintre ei au primit și cuțitul pentru a merge mai departe în bootcamp. Un ingredient „secret” i-a ajutat din plin să meargă în etapa următoare.

Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat să meargă în bootcamp

Curajul de a-ți învinge emoțiile e primul ingredient care te poate purta către rețeta succesului. Odată ajuns în bucătăria Chefi la cuțite s-ar putea să ți se deschidă orizonturi pe care nu ți le poți închipui stând pe canapeaua de acasă.

Citește și: Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e imposibil

Mulți dintre cei care au venit în acest sezon au câștigat din prima pariul cu ei înșiși, primind în semn de respect din partea chefilor un cuțit.

Așadar, ingredientul „secret” ce i-a ajutat să treacă mai departe a fost curajul de-a paria pe propriile forțe! Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă teama și să își asculte instinctul, căci curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate poate aduce o victorie nesperată în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Richard Abou Zaki a câștigat a doua amuletă a sezonului, ieri seară, la Chefi la cuțite. Ce moment neașteptat a avu... Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x