Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Chef Vlad Pădurescu a avut o reacție neașteptată când a gustat preparatul lui Alexandru Sautner

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, farfuriile celor patru Chefi au fost degustate de celebrul bucătar Vlad Pădurescu. Acesta a avut o reacție neașteptată când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner.

Colaj cu Chef Vlad Pădurescu, Irina Fodor și chef Alexandru Sautner la Chefi la cuțite Galerie
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, farfuriile celor patru Chefi au fost degustate de celebrul bucătar Vlad Pădurescu | Antena 1

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătăria Chefi la cuțite pentru a se întrece pentru prima amuletă pusă la bătaie de Irina Fodor în acest sezon nou. Emoțiile au fost mari, însă fiecare s-a străduit să obțină un preparat gustos.

La final, farfuriile au fost degustate de Chef Vlad Pădurescu. Juratul a avut o reacție neașteptată atunci când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner.

Ce reacție neașteptată a avut Chef Vlad Pădurescu atunci când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 18 martie 2024

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat nu doar tema de gătit pentru acest prim joc de amuletă, ci și numele celui care face jurizarea și noile reguli pentru jocul de amuletă.

„Sunteți patru, dar în confruntări o să fiți doar trei! Asta depinde numai de aceste amulete. Dar, în caz că e egalitate între voi pe ultimul loc, atunci vor folosi și părerile concurenților. În urma acestor amulete voi veți primi de la cel care jurizează 5, 4, 3 sau 2 puncte. Asta o să vedeți pentru că o să primiți niște tigăițe. Acestea sunt tigăițele! Avem una de argint, una de aur, una de bronz și una neagră. Spatele tigăiței de aur este și amuleta pe care o veți câștiga! Dacă tot am ajuns aici, atunci pot să v-o și citesc: ai puterea să obligi concurenții echipelor adverse să gătească legați doi câte doi, iar dacă echipa are număr impar, concurentul rămas va fi legat cu chef-ul”, a fost amuleta anunțată de Irina Fodor, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Ce gafă a făcut Orlando Zaharia în prima probă de amuletă. Ce au surprins camerele de filmat

Timp de șaizeci de minute, chefii s-au întrecut în gătit fel și fel de preparate având pieptul de pui drept ingredient vedetă. Emoțiile au fost mari și nu au lipsit nici incidentele neprevăzute.

La final, preparatele au fost degustate de Chef Vlad Pădurescu. Juratul a analizat atent fiecare detaliu din farfurie și nu s-a ferit să ofere și păreri critice.

„În momentul în care gătești un pui nu ai cum să te ascunzi”, a fost de părere el, considerând astfel că puiul este un test bun pentru această probă.

Farfurie după farfurie, acesta a păstrat liniștea, lucru ce i-a fiert din plin pe cei patru chefi. Lucrurile s-au schimbat atunci când Vlad Pădurescu a ajuns la familia lui Alexandru Sautner. Preparatul picant i-a dat bătăi de cap juratului:

„Cred că o să am nevoie de niște apă după”, a zis acesta, fără să își mai ascundă reacțiile.

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

„Eram supărat, mi s-a părut că a exagerat! Reacția colegilor a fost ca și când a dat Steaua gol în Champions League”, a fost reacția avută de Alexandru Sautner, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Ce a mai zis Vlad Pădurescu în timpul degustării pentru proba de amuletă? Află totul urmărind clipul video de mai sus din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut o „gafă” în prima probă de amuletă. Ce au surprins camerele de ... Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x