Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut o „gafă” în prima probă de amuletă. Ce au surprins camerele de filmat

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, cei patru chefi au trecut prin momente dificile în timpul probei de gătit pentru amuletă. Orlanzo Zaharia a făcut-o o gafă ce i-a dat multe emoții.

Colaj cu Chef Orlando Zaharia în platoul Chefi la cuțite la jocul pentru amuletă Galerie
Orlanzo Zaharia a făcut-o o gafă ce i-a dat multe emoții | Antena 1

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a pregătit Irina Fodor, care este tema de gătit, dar și cine face jurizarea.

Proba de gătit a adus numeroase emoții pentru cei patru chefi, însă punctul culminant a fost atunci când Orlando Zaharia a făcut o gafă ce l-ar fi putut costa amuleta din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.

Ce gafă a făcut Orlando Zaharia în prima probă de amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce au surprins camerele de filmat

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat tema primei probe de gătit pentru amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Încă din prima ediție, difuzată pe 18 martie 2024, chefii au avut parte de o surpriză de proporții. De data aceasta, cei patru au vut de pregătit o rețetă unde vedetă a fost pieptul de pui, farfuriile urmând a fi degustate de Chef Vlad Pădurescu.

Emoțiile au fost mari și nimeni nu a vrut să greșească, însă lucrurile nu merg mereu conform așteptărilor, mai ales în bucătărie Chefi la cuțite.

La un moment dat, unul dintre chefi a devenit victima propriilor emoții. Din grabă sau pur și simplu din cauza unui moment de ghinion, o tartă a fost scăpată pe tocător.

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

„Ah, nu cred!”, s-a auzit la un moment dat de la bancul de lucru al lui Orlando Zaharia.

Se pare că juratul a avut parte de ghinion, chiar când se aștepta mai puțin. Toți s-au uitat curioși, să vadă ce s-a întâmplat.

„Am zis că leșin! Nu cred! E cel mai bine să nu mă băgați în seamă în momentul ăsta!”, a zis Orlando Zaharia, supărat că și-a scăpat tarta din formă.

„Am făcut și eu o greșeală, am pus prea multă sare în țelină”, a zis Richard Abou Zaki.

Citește și: Cine este chef Orlando Zaharia. Juratul de la Chefi la cuțite și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din adolescență

„Nu vreți să știți cum e aici! Pare ușor, dar nu e ușor!”, a completat Ștefan Popescu.

Apoi, după ce au terminat de așezat ingredientele pe farfurie, cei patru chefi au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Chef Vlad Pădurescu, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat ce se schimbă la jocul de amuletă. Ce probă au primit cei patru c... Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Chef Vlad Pădurescu a avut o reacție neașteptată când a gustat preparatul lui Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x