Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Tatiana Găman a fost eliminată din sezonul 13. Chef Orlando Zaharia a pierdut primul concurent

Tatiana Găman, concurenta din echipa turcoaz, a fost eliminată în ediția 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 23 aprilie 2024. Chef Orlando Zaharia și-a pierdut primul concurent la cel de-al doilea battle al show-ului culinar.

colaj foto cu irina fodor si chefii si poza cu concurentii din echipa galbena si cea turcoaz la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite, în ediția din 23 aprilie 2024 | Antena 1

Al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite a adus o mulțime de surprize pe micile ecrane ale telespectatorilor. Jurații au pus la bătaie cele mai puternice amulete, iar un concurent a părăsit competiția show-ului culinar.

În ediția 16 a noului sezon de pe 23 aprilie 2024, Tatiana Găman a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală și a fost eliminată. Chef Richard Abou Zaki și echipa roz a marcat o nouă victorie. La duel au intrat concurenții lui chef Orlando Zaharia și ai lui chef Alexandru Sautner.

Irina Fodor a avut grijă ca participanții să își testeze abilitățile culinare. Așadar, tema nu a fost deloc ușoară. Concurenții au făcut tot ce au putut pentru a rămâne în lupta pentru marele premiu al sezonului 13.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Coșarii au degustat și au decis cine a câștigat primul battle. Ce s-a întâmplat după verdict

În urmă cu un battle, chef Alexandru Sautner a pierdut-o pe Ancuța Pop, iar Tatiana Găman a fost la un pas de eliminare. Al doilea duel a pus-o pe concurentă într-o situație neașteptată. Se pare că preparatul său nu a reușit să-i impresioneze pe chefi, obținând doar 9 puncte.

Printre farfuriile controversate din această ediție se numără și cea a Reginei Întunericului. Aceasta a intrat într-o discuție dură cu chefii când și-a aflat nota, fiind atenționată în ceea ce privește preparatul său.

„Nu voiam să merg în față pentru că punctajul maxim era 16. Eu am așteptat să iau punctajul maxim pentru originalitate”, a spus Regina Întunericului.

„Revino-ți, nici chiar așa! Aici nu ești superioară nouă, o notă de aroganță!”, au spus chefii.

Cum a reacționat chef Orlando Zaharia când a aflat că Tatiana Găman a fost eliminată din sezonul 13 Chefi la cuțite, în ediția 16 de pe 23 aprilie 2024

Chef Orlando Zaharia și-a pierdut primul concurent din echipă în ediția 16 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 23 aprilie 2024. Tatiana Găman a fost nevoită să plece acasă. Lupta finală s-a dat între ea și Vlad Niculici (Mr. Cheesecake), însă concurentul din echipa galbenă a avut un punctaj mult mai mare decât ea.

„Era foarte mult! A pus și brânză, a pus și coastele care nu erau tocmai ce ar fi trebuit, și un tzatziki”, a fost reacția juratului.

„A greșit-o total! Șunca aia nu se putea mânca! A fost multă grăsime”, a dezvăluit și chef Richard Abou Zaki despre preparatul concurentei.

Citește și: Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

„Mor de ciudă, nu cred! Este o pierdere enormă, Tatiana era sufletul echipei. Îi monta pe toți pentru că era un exemplu de lider”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia despre plecarea Tatianei Găman.

Eliminarea concurentei a luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu se aștepta ca ea să părăsească show-ul culinar.

„Vai de capul meu!”, a fost replica dată de Cătălin Țociu.

Odată ajunsă în platou alături de echipa turcoaz, Tatiana Găman nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Aceasta a izbucnit în lacrimi, semn că își dorea foarte mult să meargă mai departe în competiție.

„Ești o luptătoare, poți să treci peste această zi! Consider că ești o mare pierdere pentru echipă. Îmi pare rău!”, a încercat să o încurajeze chef Orlando Zaharia.

„Nu m-am așteptat, cred că și de asta am plâns. Nu mi-am dorit să plâng pentru că nu sunt o bocitoare. Plâng foarte rar, dar m-am atașat foarte mult de colegi. Sunt o fire pe cât de puternică pe atât de sensibilă. Trebuie să ne păstrăm partea umană. Tot ce se întâmplă în viața asta e cu un scop. Am ajuns până aici și sunt mândră de mine, emisiunea a fost o provocare pentru mine”, a mărturisit Tatiana Găman.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13. Ce verdict neașteptat a adus banda în... Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, a doua victorie în battle-urile Chefi la cuțite! Chef Sautner: ”Vreau să creez haos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x