Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Irina Fodor a anunțat un nou joc de amuletă. Ce temă de gătit dificilă a impus celor patru Chefi

Cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce amuletă este pusă în joc în ediția 5, difuzată pe 27 martie 2024. Nu mică a fost surpriza celor patru Chefi când au aflat ce îi așteaptă.

Colaj cu Irina Fodor și cei patru jurați Chefi la cuțite în bucătărie Galerie
Cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce amuletă este pusă în joc în ediția 5, difuzată pe 27 martie 2024 | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat o temă de gătit extrem de dificilă pentru cei patru bucătari de la Chefi la cuțite sezonul 13. Surpriza lor a fost mare atunci când au realizat ce trebuie să gătească, cine face degustarea, dar și ce amuletă este pusă la bătaie.

Irina Fodor a anunțat un nou joc de amuletă, în ediția 5 din 27 martie 2024 a emisiunii Chefi la cuțite. Ce trebuie să gătească Chefii și cine face degustarea

Nerăbdători, cei patru bucătari au așteptat să afle ce surprize le aduce confruntarea de azi pentru amuletă.

„Bine ați venit, stimabili chefi! Mă gândesc că de la zi la zi vă obișnuiți din ce în ce mai mult și sper că vă simțiți din ce în ce mai acasă”, i-a întâmpinat Irina Fodot pe jurați, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Ce meserie a avut, înainte să devină bucătar. Imagini din albumul de familie

N-a durat mult și cei patru au început să își arunce „săgeți” și să încerce să își intimideze adversarii, semn că tensiunile încep să crească în bucătărie.

„Vreau să vă spun doar câteva cuvinte: creativitate, inspirație, spontaneitate, versatilitate. Facem un tablou culinar poate. Toată lumea știe că ceea ce faceți voi în bucătăriile voastre durează mult mai mult. Ia zi, Richard, la restaurantul tău cât durează un preparat?”, a întrebat Irina Fodor.

„La restaurantul meu nu sunt preparate care durează mai puțin de 48 de ore și cea mai lungă farfurie la mine la restaurant durează 28 de zile s-o fac. Vreau să zic că munca pe care eu o fac eu aici, să muncesc în 60 de minute, e ceva extrem”, a zis Richard Abou Zaki.

Citește și: Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

„Am destule preparate care durează cel puțin 3 zile”, a zis Orlanda Zaharia.

Așa am aflat astfel cât de complexe pot fi unele preparate de tip fine dining, dar surpriza cea mare abia apoi a venit.

„Mă gândeam că dacă tot este așa de dificil și trebuie să scoatem tot timpul farfurii extraordinare într-o oră…Mă gândeam să plusez puțin și să vin cu și mai multă presiune. De data asta nu reduc timpul, dar reduc foarte mult bugetul”

„Iarăși te joci cu nervii noștri”, a fost reacția lui Ștefan Popescu.

„Știu cu ce marfă lucrați voi, iar astăzi, dragilor, noi avem un buget de 30 de lei. Îmi pare rău să vă zic, dar cu acești 30 de ron trebuie să vă descurcați, pentru că acesta este prețul de achiziție al materiei prime pentru farfurie”, a fost vestea neașteptată dată de Irina Fodor, spre uimirea celor patru bucătari.

Apoi, aceasta a anunțat faptul că degustarea și jurizarea va fi făcută de Chef Florin Ivan.

„Amuleta de astăzi o să doară foarte tare! Ea sună așa: ai putrea să-i reduce pe chefi la tăcere timp de jumătate de probă. Aceștia vor putea comunica cu echipele lor doar prin semne”, a mai zis Irina Fodor, în ediția 5 din 27 martie 2024.

Rpmâne de văzut cine se va descurca cel mai bine la această probă de gătit pentru cea de-a cincea amuletă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Jurații Chefi la cuțite sunt puși să gătească după bugetul dat! Cine e românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef... Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x