Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul lui Alexandru Sautner

Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul gătit de Alexandru Sautner, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024.

Colaj cu chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner la degustarea preparatelor de la jocul pentru amuletă Galerie
Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul gătit de Alexandru Sautner | Antena 1

De data aceasta, lupta pentru cea de-a cincea amuletă a adus o temă de gătit extrem de dificilă: pregătirea unui preparat cu un buget de doar 30 de lei. Misiunea nu a fost una simplă, însă dorința de-a pune mâna pe avantaj i-a făcut pe toți să dea tot ce au avut mai bun.

Când timpul de gătit s-a terminat a venit momentul degustării. Orlando Zaharia a făcut un gest complet neașteptat atunci când a gustat din preparatul pregătit de Alexandru Sautner.

Orlando Zaharia a făcut un gest complet neașteptat atunci când a gustat din preparatul pregătit de Alexandru Sautner

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat o temă de gătit extrem de dificilă pentru cei patru bucătari de la Chefi la cuțite sezonul 13. Surpriza lor a fost mare atunci când au realizat ce trebuie să gătească, cine face degustarea, dar și ce amuletă este pusă la bătaie.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru amuletă

„Știu cu ce marfă lucrați voi, iar astăzi, dragilor, noi avem un buget de 30 de lei. Îmi pare rău să vă zic, dar cu acești 30 de ron trebuie să vă descurcați, pentru că acesta este prețul de achiziție al materiei prime pentru farfurie”, a fost vestea neașteptată dată de Irina Fodor, spre uimirea celor patru bucătari.

Totuși, când au auzit că Chef Florin Ivan va acorda amulet ace va reduce la tăcere rivalii în timpul probei de gătit, ambiția a atins cote maxime și fiecare s-a apucat rapid de treabă, încercând să obțină, în cele 60 de minute alocate gătitului, un preparat ieșit din comun și cu adevărat gustos.

Citește și: Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

Richard Abou Zaki a încercat chiar să dea un plus de savoare farfuriei sale afumând cu fum de paie peștele. Apoi, când timpul de gătit s-a terminat, cei patru Chefi s-au întâlnit în bucătărie pentru a degusta preparatul.

„Modestă, frumoasă, finuță, se încadrează în cost”, a fost de părere Ștefan Popescu.

Surpriza cea mare a fost atunci când a gustat Orlando Zaharia din preparatul lui Alexandru Sautner. Acesta nu a putut înghiți dumicatul, ci l-a aruncat.

„Nu este gătită. Am gustat, am simțit un gust puternic de vânat. Nu mi-a plăcut”, a zis juratul, fără reținere.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru... Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Chef Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacție a avut Ștefan Popescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x