Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Irina Fodor a adus temuta ruletă a ingredientelor. Echipele au avut parte de o surpriză

În ediția 18 de pe 29 aprilie 2024, Irina Fodor a adus pe platou de filmare temuta ruletă a ingredientelor. Cele trei echipe au avut parte de o surpriză uriașă, iar bucuria a dispărut rapid când prezentatoarea TV a mai dat o veste. S-a lăsat cu nervi și gălăgie.

colaj foto cu irina fodor, poza cu orlando zaharia si echipa lui si poza cu richard abou zaki la roata ingredientelor la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Echipele au avut parte de o surpriză atunci când Irina Fodor a anunțat tema de gătit pentru cel de-al patrulea battle | Antena 1

Cele trei echipe și jurații au pășit în platou show-ului culinar mai hotărâți ca niciodată să câștige battle-ul patru. Chef Alexandru Sautner și-a încurajat echipa, chiar dacă a trecut prin trei înfrângeri consecutive.

În ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie 2024, Irina Fodor a dat o veste care a luat pe toată lumea prin surprindere. Toți au fost fascinați când au aflat că tema probei va fi decisă de temuta ruletă a ingredientelor.

„Acum e acum! Am mai multe vești pentru voi, unele bune, iar altele rele. Nu avem joc înainte!”, a fost anunțul făcut de prezentatoarea TV.

„M-am marcat cloșurile de ieri! Nu am idee ce ar mai putea să fie. Ciudat, cred că ne așteaptă ceva rău. Sigur e ceva legat de cifra 13”, a spus chef Orlando Zaharia.

Citește și: De la ce vine numele de „Regina Întunericului”. Gabriela Lucuțar a mărturisit totul: „Nu este vorba de Iad”

Dezamăgirea se putea vedea pe fețele concurenților și ale juraților atunci când au aflat că ruleta norocului le va da combinații surprinzătoare de ingrediente în confruntarea patru. Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și le-a vorbit echipelor despre degustători.

„Știu că și ei sunt importanți pentru voi. În funcție de asta vă faceți strategia. V-a speriat roata atât de tare încât ați amuțit? Astăzi vor degusta din preparatele voastre niște campioni! Este vorba de oameni care sunt foarte atenți la detalii și foarte raționali. Majoritatea sunt 30+, dar avem un băiat de 15 ani și unul de 18 ani. Astăzi vorbim de 7 bărați și 4 femei.”, a mai zis prezentatoarea TV.

Ce combinații surprinzătoare a dat ruleta în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 29 aprilie 2024

Ingredientele au adus spaima pe platoul de filmare. Chefii și echipele lor au început să se gândească la posibile preparate cu elementele pe care roata ar putea să le dea: „Toți ne-am uitat ciudat!”.

„Ce mai am să vă spun este că astăzi o să faceți un meniu alcătuit din două dish-uri. Veți trage câte două ingrediente fiecare”, a mai adăugat Irina Fodor despre proba din battle-ul patru.

Chef Richard Abou Zaki a fost primul care și-a dorit să tragă de ruletă, iar norocul se pare că i-a surâs. Așadar, echipa roz trebuie să gătească cu ciocolată albă și slănină. Chef Orlando Zaharia a primit de la ruletă ciocolată neagră și ridiche neagră.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al treilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat

Chef Alexandru Sautner a tras la ruletă urechi de lemn și rapane. Echipa galbenă a primit o nouă provocare în această confruntare: „De unde atâta ghinion!”.

Bucuria a dispărut rapid, când Irina a mai dat o veste. S-a lăsat cu nervi și gălăgie: „În felul ăsta am aflat cele șase ingrediente care trebuie să se afle la toți în farfurie astăzi!”.

„Exact ca la meci, adversarul se face că dă cu dreapta și te lovește cu stânga. Așa a făcut și Irina!”, a spus un concurent din echipa verde.

„Se dezlănțuie haosul!”, a mai adăugat cineva.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Diseară, de la 20:30, la Chefi la cuțite, momente critice în echipa tunicilor roz: „Am înnebunit! Se vedea disperarea pe... Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x