Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Dali de la Golden Boy Society, apariție de senzație în fața chefilor. Ce le-a povestit

Dali de la Golden Boy Society a venit în ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023, pentru a le arăta chefilor că știe să gătească. Iată ce le-a povestit chefilor despre relația cu Antonia și Alex Velea.

colaj foto cu dali de la golden boy society si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Dali i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Dali de la Golden Boy Society are 24 de ani, locuiește în București și este de profesie artist. Pentru că și-a dorit foarte mult să-i impresioneze pe chefi, concurenta a decis să gătească o rețetă delicioasă: caracatiță grill cu scoici Saint Jacques.

Foarte încrezătoare în forțele proprii, Dali a luat cu asalt bucătăria în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. În timp ce gătea, aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Monica Pușcoiu l-a „păcălit” pe Florin Dumitrescu la degustare. Ce a descoperit la tartă

Deși nu are cursuri sau experiență în arta culinară, concurenta s-a decis să își încerce norocul în fața chefilor cu preparatul său.

Dali de la Golden Boy Society le-a arătat chefilor ce și-a tatuat pe corp pentru Alex Velea și Antonia, în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2023

Dali a avut o apariție de senzație în fața juraților Chefi la cuțite. După ce s-a prezentat, concurenta a dezvăluit că este „singurul băiat al lui Alex Velea care nu e băiat”, mărturisind că face parte din Golden Boy Society.

Întrebată de chef Sorin Bontea cum a ajuns să colaboreze cu Alex Velea, concurenta i-a povestit întreaga situație: „I-am dat un mesaj pe Instagram, i-am pus o piesă a mea acolo, i-a plăcut și m-a chemat.”

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor

Dali le-a arătat juraților tatuajele pe care le are. Mai mult decât atât, aceasta și-a tatuat pe gât ziua de naștere a lui Alex Velea, iar pe picior ziua de naștere a Antoniei.

„Chiar așa de apropiați sunteți?”, a întrebat-o chef Cătălin Scărlătescu.

„Da!”, a fost răspunsul ei.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol. Marius Elisei i-a surprins pe chefi cu dezvălu... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Puya și Melinda au făcut show în bucătărie. Ce confesiuni neașteptate a făcut artistul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x