Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Sautner, amuleta care a dezlănțuit haosul în bucătărie. Ce a făcut Alexandra Veber

Chef Alexandru Sautner a folosit o amuletă puternică în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 7 mai 2024. Haosul s-a dezlănțuit în bucătărie atunci când juratul a apăsat butonul roșu.

După ce s-a aflat tema și degustătorii battle-ului opt din sezonul 13 Chefi la cuțite, chef Alexandru Sautner nu a mai stat prea mult pe gânduri și a pus la „bătaie” o amuletă puternică. Toți au amuțit când alarma a început să răsune în bucătărie.

„N-au trecut nici 30 de secunde că aud zgomotul ăla!”, a fost reacția lui chef Richard Abou Zaki.

„Nici măcar un minut n-ai așteptat?!”, i-a zis chef Orlando Zaharia.

„Doar aici am avantaj. Aici pot să-l folosesc! Mai sunt decât două battle-uri, nu pot să risc, nu pot să mai aștept! Trebuie să-mi folosesc tot arsenalul, noi suntem numai patru. Așa că încercă să mă folosesc de această amuletă. (...) Ei se așteptau să o dau mai târziu. Nu, băieți! Asta a fost strategia mea”, i-a răspuns chef Alexandru Sautner.

Citește și: Secretul folosit de Orlando Zaharia pentru a găti corect pulpele de pui. Doar bucătarii știu trucul. Ce a zis, la Chefi la cuțite

Nici bine nu au putut să își ia ingredientele din cămară că echipele au fost nevoite să se întoarcă la bancurile de lucru. Concurenții și ceilalți doi chefi au așteptat cu nerăbdare să afle miza pe care chef Alexandru Sautner a pus-o în joc.

Ce amuletă periculoasă a folosit chef Alexandru Sautner în ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024. Cum a pus în încurcătură echipele adverse

În ediția 22 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024, chef Alexandru Sautner a „lovit” în echipele adverse cu un avantaj neașteptat. Acesta a folosit amuleta prin care are puterea de a obliga concurenții celorlalte echipe să poarte mănuși pentru cuptor timp de 30 de minute dintr-o probă, cu excepția unui singur concurent pe echipă ales de el.

„Acum o să văd eu ce fel de prieten ești tu! E grav!”, a evidențiat chef Orlando Zaharia.

„Ca să începem cu energie. Din echipa verde fără mănuși va fi Varză. Din echipa roz va găti fără mănuși Arun”, a anunțat chef Alexandru Sautner.

Amuleta juratului i-a pus în dificultate pe concurenți. Alexandra Veber din echipa verde a apelat la un gest complet neașteptat. Acesta a răbufnit când a văzut că nu poate curăța ceapa cu mănușile pentru cuptor în mâini.

Citește și: Ce bolid de lux conduce Gabriela Lucuțar. Regina Întunericului are o mașină la care mulți visează

„Este imposibil! Vai de viața mea”, a spus ea.

Chef Orlando Zaharia i-a sugerat concurentei o modalitate prin care poate să curețe ceapa: „Mă simt ca la grădiniță. Zici că sunt educatoare!”

„A bătut-o!”, a fost reacția lui Rikito Watanebe din culise.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Irina Fodor, anunț important despre battle-ul opt. Ce a putut să facă echipa roz... Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Orlando Zaharia a lovit cu cea mai „periculoasă” amuletă din sezonul 13. Ce a urmat în bucă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x