Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber în timpul duelului. Ce i-a zis, fără reținere

Echipa verde turcoaz și cea galbenă au intrat la duel. Acesta a fost momentul în care Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber, iar Irina Fodor a fost nevoită să intervină.

Colaj cu Alexandra Veber și Mihai Dragomir în timpul duelului de la Chefi la cuțite Galerie
Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Veber, iar Irina Fodor a fost nevoită să intervină | Antena 1

Tensiunile și emoțiile au atins cote maxime în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Doi dintre concurenții intrați la duel și-au aruncat replici acide. Este vorba despre Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner, care a „desființat-o” pe Alexandra Veber din echipa verde turcoaz a lui Orlando Zaharia.

Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Vber în timpul duelului, în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024

În cel de-al nouășea battle, Alexandru Sautner a ales să facă pui crocant cu bulete de cașcaval, paste la cuptor cu pui și ciuperci și salată coleslaw și salam de biscuiți cu bomboane cip, Orlando Zaharia a pregătit paste cu brânză și broccoli, burger cu diferite sosuri și choux cu ciocolată albă cu pufuleți, iar Richard Abou Zaki a făcut paste al forno și tiramisu cu căpșuni și mascarpone și un sandviș în stil burger cu carne de curcan și cu cartofi prăjiți.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, la aflarea notelor. Ce a urmat

După ce au degustat, către Andrei Aradits și copiii din emisiunea „Eșit mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” au votat ce farfurie a meritat să câștige acest battle din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Victoria a revenit echipei roz, așa că la duel au intrat echipa galbenă și cea verde turcoaz. În timpul duelului, Mihai Dragomir a „desființat-o” pe Alexandra Vber în timpul duelului, în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024.

„Dragilor, cred că fiecare dintre voi și-ar fori să ofere un autograf culinar, așa cum se întâmplă în mod tradițional în semifinală. Până atunci mai este foarte puțin, dar de ce să nu vă exersați semnătura. Puteți să o faceți oricând, în proba indiviudală. Vă ofer șansa de-a găti ceva remarcabil, obținute din lapte proaspăt”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Alexandra Veber s-a bucurat atât de tare încât a început să bată cu mâinile în tocător și să țipe de încântare, lucru ce a atras atenția tuturor celor prezenți în bucătărie.

„M-ai înnebunit, femeia lui Dumnezeu. Acum urlai, acuma sari în sus!”, a zis Lucica Susanu.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a clacat și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Ce s-a întâmplat

„S-a bucurat și ieri și a luat 12 puncte, lăsați-o să se bucure și azi, o să se ducă acasă. Azi eu personal îți șterg zâmbetul de pe buze”, a zis Mihai Dragomir, cuțitul de aur.

Concurentul nu s-a oprit aici, căci replicile sale acide au continuat și mai târziu, când concurenții și-au împărțit ingredientele.

„Băi, nebuno! Nu umbla cu fofârlica pe aici că te-am turnat!”, a zis el, enervat de reacția avută de ea atunci când a primit brânza gouda.

„Uite așa ajung eu în semifinal cu brânza gouda”, a zi sea acidă.

„Pare fericită, dar curând va plânge!”, a mai spus Mihai.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat al nouălea battle. Ce anunț a făcut Irina Fodor... Imagini din culise! Ce au făcut concurenții salvați de chefi, care nu au intrat în al optulea battle de la Chefi la cuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x