Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cu cine vor găti semifinaliștii și care este prima probă anunțată de Irina Fodor

Semifinaliștii au trecut prin momente emoționante atunci când în bucătărie și-au făcut apariția prietenii și rudele alături de care vor găti înainte de finala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024. Irina Fodor a anunțat ce probă îi așteaptă pe toți.

Lucica, semifinalista Chefi la cuțite, alături de chef Orlando Zaharia în semifinala Chefi la cuțite Galerie
Semifinaliștii au trecut prin momente emoționante atunci când în bucătărie și-au făcut apariția prietenii și rudele alături de care vor găti înainte de finala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024 | Antena 1

Ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 a început în forță pentru cei nouă concurenți ajunși în semifinală, căci Irina Fodor a pregătit numeroase mesaje emoționante tranasmise de rudele și prietenii celor care aspiră la un loc în finală. Surpriza a fost și mai mare atunci când fiecare semifinalist a aflat cu cine gătește, dar și care este tema probei, în ediția 25 din 14 mai 2024.

Cu cine vor găti concurenții în semifinala Chefi la cuțite 2024 și care este tema de gătit anunțată de Irina Fodor, în ediția din 14 mai 2024

După ce au curs zeci de lacrimi din cauza emoțiilor născute în urmă vizionării mesajelor de la cei dragi, o altă surpriză a venit pentru semifinaliștii Chefi la cuțite.

„Acum nu mai trebuie să priviți spre ecran, acum trebuie să priviți spre ușă!”, a fost anunțul neașteptat făcut de Irina Fodor, în semifinala Chefi la cuțite 2024, ediția 25 din 14 mai 2024.

„Hopa, s-a schimbat treaba”, a fost exclamația făcută de Varză.

Astfel, rând pe rând, în bucătărie au început să apară ajutoarele semifinaliștilor din sezonul 13.

Când a văzut-o pe mama ei intrând în bucătărie, Lucica Susanu nu și-a putut ascunde lacrimile.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au primit mesaje emoționante de la apropiați. Cum a apărut Irina Fodor

„Vreau să îi mulțumesc mamei male pentru că s-a târât și a mâncat pământ ca să ne crească singură. Este mama care a făcut totul pentru copiii ei. Este mama care a răzbit și a suferit enorm în viață. A tras multe și vreau să spun că știu că mai sunt mame multe în lume dar ca a mea rar poți să mai întâlnești, să își dea sufletul pe tavă pentru copiii ei. Bravo, mama!”, a fost confesiunea făcută de concurentă.

Astfel, în bucătărie au intrat mama Lucicăi Susanu, sora Alexandrei Veber, Florin Măxineanu, prietenul lui Varză, sora lui Antonio Ștefănescu, fratele lui Andrea Recaldin, tatăl Lăcrămioarei Pintilie, mama lui Mario Constantin Dumitru, soțul Raisei (Nicoleta Sima) și mama lui Mihai Dragomir.

„Dragii mei, a venit momentul despărțirii! Copiii voștri pleacă în viață, îi lăsați liberi”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Acesta a fost momentul în care Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner și-au îmbrățișat concurenții și și-au luat la revedere, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 14 mai 2024.

Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când Macho și Rikito Watanabe au adus trei vineri diferite cu care concurenții trebuie să facă pairing și să aducă în farfurie o amintire, o poveste savuroasă.

„O să faceți patru farfurii. Degustătorii sunt apropiați ai chefilor: copii, soții, mame. Țineți cont că și chefii vor degusta farfuriile”, a zis Irina Fodor, care a explicat în detaliu această probă de pairing.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cum arată sora mai mare a Alexandrei Veber. Cele două seamănă foarte mult. Ce detaliu trist s-a aflat despre semifinalis... Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama la degustare. Ce a zis ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x