Antena Căutare

Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Orlando Zaharia. Ei au primit tunica turcoaz

Chef Orlando Zaharia și-a ales concurenții care vor face parte din echipa lui în sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a oferit tunica turcoaz celor care l-au impresionat în ediția 14 a show-ului culinar de pe 17 aprilie 2024.

colaj foto cu orlando zaharia si concurentii din echipa lui la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Descoperă cine sunt concurenții din echipa lui Orlando Zaharia la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Chef Orlando Zaharia și-a format echipa din sezonul 13 Chefi la cuțite. Telespectatorii au privit cu sufletul la gură momentul în care juratul a oferit tunicile turcoaz. Acesta a primit o mână de ajutor din partea lui chef Ștefan Popescu care i-a ales un concurent.

După două probe de foc în bootcamp au rămas doar cei mai buni participanți pe platoul de filmare al show-ului culinar. Chefii au analizat în amănunt fiecare preparat din care au gustat, alegându-și favoriții.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Ce au putut jurații să găsească în farfuria unei concurente. Ce s-a întâmplat cu Liviu Moroiu

Primul care a decis să ofere o tunică a fost chiar chef Orlando Zaharia. Emoțiile au fost copleșitoare pentru cei care își doreau un loc în echipa lui. Participanții au așteptat cu nerăbdare ca numele lor să fie rostite de jurat.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Orlando Zaharia. Ei vor purta tunica turcoaz în sezonul 13 Chefi la cuțite

În ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024, chef Orlando Zaharia a decis cine sunt concurenții care vor face parte din echipa lui. Juratul a ales cu mare grijă, ținând cont de anumite detalii: gustul preparatelor, adaptarea într-o echipă, plating-ul farfuriilor și conexiunea cu participanții.

Iată cine va purta tunica turcoaz.

Alexandru Săbădeanu (cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia)

Alexandru Săbădeanu este concurentul care a primit șansa de a merge direct în etapa battle-urilor. La vârsta de 30 de ani, acesta se mândrește cu o experiență vastă în artele culinare, bazându-se pe tehnicile tale de bucătar.

Încă din preselecții, tânărul l-a convins pe chef Orlando Zaharia că locul său este cât mai departe în competiția show-ului culinar. Acesta a venit cu un preparat care le-a „stins lumina” juraților.

Mihai Dragomir (cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu)

Mihai Dragomir este cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu. Pentru că juratul nu are o echipă în sezonul 13 Chefi la cuțite a luat decizia de a-l trimite pe tânăr direct la chef Orlando Zaharia.

Vestea l-a bucurat foarte tare pe colegul său de platou. Chef Orlando Zaharia și-a dorit foarte mult ca Mihai Dragomir să facă parte din echipa lui pentru că este un concurent cu un potențial foarte mare în concurs.

La vârsta de 24 de ani, tânărul a lucrat alături de chef Alex Crăciun, iar în prezent ocupa o funcție de chef într-un restaurant deschid recent.

Tatiana Găman

Chef Orlando Zaharia a oferit prima tunică turcoaz Tatianei Găman. Rusoaica în vârstă de 39 de ani care s-a născut în Siberia i-a cucerit pe jurați cu frumusețea ei deosebită și preparatul spectaculos din preselecții.

Concurenta a fost luată prin surprindere de alegerea lui chef Orlando Zaharia. Aceasta nu se aștepta nici măcar o secundă să treacă în etapa battle-urilor purtând o tunică. Un lucru este cert, Tatiana Găman s-a bucurat foarte tare de reușita ei.

Lucica Susanu

Lucica Susanu are 33 de ani și este de profesie cofetar. Concurenta a primit a doua tunică din partea lui chef Orlando Zaharia. Vestea că merge direct în etapa confruntărilor a luat-o prin surprindere.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns în bootcamp-ul sezonului 13. Ce s-a întâmplat când au apărut chefii

Încă din preselecții, Lucica Susanu a reușit să-i impresioneze pe chefi cu un super preparat: un ecler reinterpretat. Aceasta a fost înscrisă în sezonul 13 Chefi la cuțite de către un membru al familiei.

Bogdan Năstase

Bogdan Năstase este luptătorul de K1 care s-a bucurat ca un copil atunci când a aflat că trece în echipe. Concurentul și-a stăpânit cu greu emoțiile. Acesta l-a luat pe chef Orlando Zaharia în brațe, apelând la un gest neașteptat.

În timp ce îi oferea tunica, Bogdan Năstase s-a aruncat pe podea pentru a-i mulțumi juratului. În etapa preselecțiilor, concurentul și-a făcut apariția pe platoul de filmat în haine de cioban, lucru care i-a fascinat pe jurați.

Daniel Ilie (Varză)

Daniel Ilie, cunoscut pe numele de scenă Varză, a fost ultimul concurent care a intrat în echipa lui chef Orlando Zaharia. Cel care l-a trimit în battle-uri a fost chiar chef Ștefan Popescu. Acesta i-a oferit tunica turcoaz.

Varză s-a bucurat de fiecare clipă petrecută în bucătăria show-ului culinar, fără să aibă prea multe speranțe la un loc în battle-uri. Norocul i-a surâs comediantului în etapa bootcamp-ului din sezonul 13 Chefi la cuțite.

Alexandra Gabriela Veber

Alexandra Gabriela Veber este concurenta care a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că merge în echipa lui chef Orlando Zaharia. Deși nu are mare încredere în tehnicile sale culinare, aceasta a reușit să surprindă de fiecare dată cu preparatele sale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. În ce echipă a ajuns cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu. Ce decizie a luat jura... Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x