Antena Căutare

Cum au reacționat jurații când au gustat din preparatul fără sare al echipei roz. Ce a dezvăluit chef Richard Abou Zaki

Echipa roz a primit o provocare neașteptată în cel de-al treilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 24 aprilie 2024. Concurenții lui chef Richard Abou Zaki au fost nevoiți să gătească fără sare.

Colaj cu chef Richard Abou Zaki și echipa roz la Chefi la cuțite Galerie
Echipa roz a primit o provocare neașteptată în cel de-al treilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 24 aprilie 2024 | Antena 1

În battle-ul trei din sezonul 13 Chefi la cuțite difuzat pe 24 aprilie 2024, jurații au pus în joc cele mai neașteptate amulete. Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner și echipele lor au primit o „lovitură” uriașă din partea lui chef Orlando Zaharia.

Liderul echipei verde s-a folosit de un avantaj care a pus în dificultate pe toată lumea. Acesta a avut puterea de a interzice trei ingrediente rivalilor săi. Chef Orlando Zaharia nu a stat prea mult pe gânduri și a ales sarea, zahărul și făina de grâu.

Astfel, chefii au fost nevoiți să își regândească farfuria de la 0, având în vedere criteriile impuse de colegul lor de platou. Proba a fost extrem de dificilă pentru echipa galbenă și echipa roz care au gătit sub presiunea amuletei.

Citește și: Ce au putut să pună în farfurie concurenții lui Orlando Zaharia în battle-ul doi din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cine a degustat

Concurenții au pus accent pe aromele naturale și tehnicile ingenioase, fapt care a dus la un spectacol culinar în platoul sezonului 13 Chefi la cuțite. Adesea, un preparat fără sare nu este pe placul tuturor. Așadar, echipele au fost puse să își depășească limitele în bucătărie.

În ciuda obstacolelor întâmpinate de-a lungul battle-ului trei, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au realizat alături de membrii echipelor două farfurii spectaculoase ce au atras imediat atenția degustătorilor.

Telespectatorii au urmărit cu mare atenție momentul degustării, deoarece preparatele concurenților au fost jurizate de fanii show-ului culinar. Aceștia au analizat în amănunt tehnica și plating-ul farfuriilor.

Cum au reacționat chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu când au gustat din mâncarea fără sare a echipei roz din sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce a putut să spună chef Richard Abou Zaki

Până și chef Richard Abou Zaki a fost luat prin surprindere de faptul că echipa lui a gestionat excelent situația dificilă în care a fost pusă, în cea de-a treia confruntare a sezonului 13 Chefi la cuțite.

Părerile colegilor de platou au fost împărțite atunci când au gustat din preparatul la care au lucrat concurenții lui chef Richard Abou Zaki.

„Nu prea avea gust! Lipsa sării a funcționat. Ce mă bucur că s-a respectat proba până acum, și ingredientele!”, a mărturisit chef Orlando Zaharia.

Citește și: Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au impresionat coșarii cu un preparat spectaculos. Ce au gătit concurenții: „Era gustos!”

„Știu! Nu au avut voie să folosească sarea, dar trebuia să pună mai multă soia sau alt înlocuitor. Poate trebuia să-l prăjească, nu să-l fiarbă la abur”, a adăugat și chef Ștefan Popescu.

„Nu a fost așa de ușor. Eu sunt mulțumit de cum au muncit oamenii mei”, a fost reacția lui chef Richard Abou Zaki.

Preparatul echipei roz poate fi „salvat” oricând de un vin Chardonnay Magnus Monte de la Crama Ceptura. Un astfel de sortiment de vin sare, întotdeauna, în ajutorul unor bucate fără sare. Cu eleganța sa distinctă și notele rafinate reușește să aducă acel echilibru perfect, completând fiecare preparat într-un mod subtil, dar memorabil.

Ce au putut să pună în farfurie concurenții lui Orlando Zaharia în battle-ul doi din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cine a ... Cel mai neobișnuit preparat făcut de Chef Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite! Ce combinație „nebună” de ingrediente a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x