Antena Căutare

Cuțitele s-au ascuțit și la luptă au pornit! Concurenții își scot așii din mânecă! „Chefi la cuțite” se apropie de marele final!

Concurenții de la „Chefi la cuțite” încep să resimtă emoțiile din plin, fiindcă se apropie finala!

Concurenții de la „Chefi la cuțite” încep să resimtă emoțiile din plin, fiindcă se apropie finala!

Chef Sorin Bontea a răsuflat ușurat, iar Dumitrescu s-a bucurat că nu a pierdut niciun om în urma ultimei confruntări. Totuși, echipa mov a lui Scărlătescu a pierdut-o pe talentata Iuliana Sălăjan.

Iulia Sălăjan a părăsit competiția „Chefi la cuțite”, nu înainte de a face mărturisiri emoționante! „Eu, fata cu copaci în cap, vă iubește enorm!”

Urmează o nouă confruntare de zile mari, în care concurenții de la „Chefi la cuțite” trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a aduna voturi și pentru a rămâne în competiție.

Nu e deloc simplu, dar nici imposibil! Bucătarii încep să scoată așii din mânecă și să folosească talentul culinar pentru a face spectacol de zile mari!

Totuși, cine pleacă și cine rămâne după următoarea confruntare?

Iulia Sălăjan a părăsit competiția „Chefi la cuțite”, nu înainte de a face mărturisiri emoționante! „Eu, fata cu copaci ... Provocare uriașă la „Chefi la cuțite”! Un ingredient surpriză naște un adevărat haos în bucătărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x