Antena Căutare

Iubește să gătească, dar marea lui dragoste e alta: „Când vin acasă și o găsesc, mi se pare că sunt cel mai fericit om de pe planetă”

E îndrăgostit până peste cap de meseria de bucătar, pe care o practică la mai bine de 1000 de kilometri distanță de casă. Există însă ceva mai important pe lume decât gătitul pentru nemțeanul Gabriel. Este logodnica sa, pe care o adoră din primul moment în care a văzut-o.

Împreună locuiesc acum la Munchen, unde își trăiesc povestea de dragoste cu pasiune: „E cel mai frumos lucru să vin de la serviciu și să o găsesc acasă. E tot ce mi-am putut dori”. Dar destul cu iubirea. Pentru a merge mai departe la „Chefi la cuțite” e nevoie de talent și de dorința de a ajunge să cucerească marele premiu.

Pentru această seară Gabriel a decis să prepare baccala alla carbonara. Un preparat pe bază de pește cu varză de Bruxelles.

Reacția juraților nu este încurajatoare, dar nemțeanul nu-și pierde speranța.

Ilie, tânărul care iubește... negresele! „Ai vrut să faci ceva cu negresa asta, dar nu ți-a... crescut. Acum, arde-l pe ... Atunci când lacrimile suferinței se transformă în lacrimi de bucurie: „Am simțit că nu mai am de ce să trăiesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x