Antena Căutare

Cștigătorul ”Chefi la cuţite”, recunoaște: "Mi-a fost foarte ușor să câștig". Cum a arătat prima noapte din viața lui Munti după difuzarea finalei

Al 6-lea sezon Chefi la cuţite s-a încheiat! Iar Mihai Munteanu, sau Munti, aşa cum îl ştie deja o ţară întreagă, a câştigat marele premiu. Ei bine, Munti a venit în platoul Acces Direct, însoţit de colegii lui, care l-au ajutat în Marea Finală: Silviu Nedelcu, Alex Ilinca, Sorin Stan şi Valentin Dumitrescu.

Al 6-lea sezon Chefi la cuţite s-a încheiat! Iar Mihai Munteanu, sau Munti, aşa cum îl ştie deja o ţară întreagă, a câştigat marele premiu. Ei bine, câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6, a venit în platoul Acces Direct, însoţit de colegii lui, care l-au ajutat în Marea Finală: Silviu Nedelcu, Alex Ilinca, Sorin Stan şi Valentin Dumitrescu.

Într-un interviu extrem de sincer, Munti a mărturisit că i-a fost ușor să câștige, pe de o parte pentru că s-a bagat pe sprinjinul necontenit al celor mai talentați bucătari care, între timp, i-au devenit și buni prieteni. În plus, faptul că nu s-a așteptat să fie el cel care câștigă trofeul și marele premiu de 30.000 de euro, l-a făcut să se poată bucura și mai mult de victorie.

”Mi-a fost froarte ușor să câștig pentru că nu m-am așteptat niciodată”, a declarat Munti, la Acces Direct, unde a vorbit și despre cum a decurs prima noapte din viața lui, după difuzarea finalei "Chefi la cuțite". "Am primit foarte multe mesaje pozitive după ce s-a anunțat câștigătorul care mi-au dat un vibe foarte bun și le mulțumesc tuturor", a mărturisit "uriașul lui Bontea".

Mihai Munteanu, Munti, la degustările pe nevăzute:

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din... greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească.

Cștigătorul ”Chefi la cuţite”, recunoaște: "Mi-a fost foarte ușor să câștig". Cum a arătat prima noapte din viața lui Munti după difuzarea finalei

Povestea lui a început atunci când a ajuns prima dată într-un restaurant, nu ca chef, ci la spălat vase. "A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă", povestește Mihai.

A gătit o Paella valenciana, la degustările pe nevăzute, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. S-a arătat în fața chefilor care a fost impresionați de statura sa impunătoare. I-a impresionat, însă, și preparatul? Da, căci a primit trei cuțite!

El e Munti, câștigător "Chefi la cuțite", sezon 6. "Uriașul lui Bontea" a cucerit trofeul și publicu... "Acum să te vedem, uriașule!" Colegii de echipă au avut cea mai tare provocare, în direct, pentru Munti, câști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x