Antena Căutare

Proba amuletei bonus a fost câştigată de Florin Dumitrescu! Scărlătescu, nemulțumit de jurizare. „A mea a fost bună rău, dar nu a avut suflet”

Florin Dumitrescu a câștigat lupta pentru amuleta care îi va permite să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari.  

Florin Dumitrescu a câștigat lupta pentru amuleta care îi va permite să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari.

„Farfuria mea este cea mai bună. Îmi place cel mai mult”, a spus, de altfel, încrezător, Florin Dumitrescu, înainte de jurizare.

Această cartolină extrem de valoroasă va marca o premieră atunci când va fi pusă în joc, deoarece până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

Pentru a câștiga amuleta, cei trei chefi au trebuit să pregătească, în 45 de minute, o cremă.

Farfuriile au fost jurizate de chef Ștefan Popescu.

„A fost așa cum trebuie să fie. A fost cremă ușoară, a avut și homar, și crevete… Nu a complicat-o”, a spus Ștefan Popescu despre crema pregătită de chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost nemulțumit de jurizare.

„Este prima dată când mă simt puțin nedreptățit. A câștigat Florin, dar nu pe merit. Nu merita. A mea a fost bună rău, fabuloasă. Consistență a avut, gust a avut, sare a avut. Nu a avut suflet, că eu nu sunt Dumitrescu să pun suflet în mâncare, eu sunt Scărlătescu și pun sare în mâncare ”, a spus Scărlătescu.

Manuela Constantin i-a lăsat mască pe chefi! „Mi-au explodat creierii! Sunt paste sau sunt mațe?”... Andrei Scurtu are 14 ani și este convins că poate găti în echipa unuia dintre chefi! „Tu o să te faci mare bucătar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x