Antena Căutare

Vizitatorii de la Zoo au încremenit! Un pinguin i-a șocat pe toți! Ce a făcut animalul

Oamenii au vrut să se bucure de o zi însorită și au mers la grădina zoologică din oraș, pentru a admira diferitele specii de animale. Doar că un pinguin a reușit să facă show și să-i lase pe toți cu gurile căscate!

Oamenii au vrut să se bucure de o zi însorită și au mers la grădina zoologică din oraș, pentru a admira diferitele specii de animale. Doar că un pinguin a reușit să facă show și să-i lase pe toți cu gurile căscate!

Toate celelalte animale stăteau, așa cum ne-am obișnuit, plictisite în cuștile lor. Printre ființele ce puteau fi admirate era și o gașcă leneșă de pinguini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curioșii din Edinburgh (Marea Britanie) s-au apropiat să vadă înaripatele de la Cercul Polar, doar că lucrurile au luat-o puțin razna atunci când unul dintre pinguini a decis să face ceva de-a dreptul incredibil!

Cineva a filmat întregul moment inedit de la grădina zoologică și clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea. Urmărește filmarea ca să vezi ce i-a dat prin cap pinguinului!

Părinții au lăsat bebelușul cu un pitbull! Când s-au întors au fost șocați! Ce a făcut animalul... Un câine a ajuns să aibă 15 kilograme de blană! Cum arată acum, după ce s-a întâmplat o minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x