Antena Căutare

Imagini cu momentul nașterii președintelui Iohannis: „O să am nevoie de șase incubatoare!”

Mulți dintre noi s-au întrebat cum arătatu cei mai cunoscuți oameni din România în momentul nașterii. Pentru cei mai curioși români, echipa de la „În puii mei” ne-a oferit imaginin în exclusivitate de la nașterea președintelui Klaus Iohannis.

Așa cum era de așteptat, primul om de stat a avut nevoie de 6 incubatoare și un echipaj SPP încă din primele momente ale vieții sale.

V-ați întrebat cum își cere Vișinescu iubita în căsătorie? Ce se întâmplă cu bărbatul care o vrea pe iubita torționarulu... Cea mai tare cerere în căsătorie: „Te fac prințesa din palatul meu de cleștar, PORNISTO care ești”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x