Antena Căutare

Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă

Ana Maria Măriuță, concurentă în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, a reușit să se angajaeze! Iată în ce domeniu activează și cu ce se ocupă acum!

Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Galerie
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! | Antena 1

În cel de al 7 lea sezon al emisiunii Insula Iubirii, telespectatorii au cunoscut-o pe Ana Maria Măriuță, care a avenit alături de partenerul ei, Marius Budin, pentru a-și testa povestea de dragoste.

După cele 21 de zile petrecute în compania ispitelor, cei doi concurenți s-au reîntâlnit și au decis să plece acasă împreună, continuând povestea de iubire până în prezent.

Citește și: Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-a apucat de cântat. Cum sună prima lui piesă și care a fost reacția fanilor

Ana Maria Măriuța a rămas extrem de apreciată de public în mediul online, chiar și după terminarea emisiunii, mai ales că, aceasta era deja urmărită de un număr mare de internauți după ce s-a remarcat în cadrul emisiunii Mireasa, unde s-a cunoscut cu actualul său partener, Marius Budin și unde au ajuns până în finală.

Tânăra i-a obișnuit pe cei care o urmăresc cu postările în care mărturisește deschis ce se întâmplă în viața ei, iar de această dată, Ana Maria a decis să le transmită faptul că a reușit să se angajeze după o lungă perioadă de timp!

Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat!

În urmă cu o zi, Ana Maria le povestea urmăritorilor săi de pe Tik Tok și Instagram faptul că a reușit să se angajeze obținând un post de care este cu adevărat mulțumită.

Se pare că a fost atât de nerăbdătoare să înceapă noua activitate, încât astăzi este deja la birou potrivit imaginilor postate pe Instagram la secțiunea de Insta Story.

„Vreau să vă zic că de la Crăciun și până acum de Paști mi-am căutat în continuu un job, un job care să fie ok pentru mine că am avut și dezamăgiri. Nu a fost cea mai wow perioadă din viața mea, dar cred că a meritat așteptarea.

Astăzi am semnat contractul la noul meu loc de muncă unde sunt super fericită și super împăcată pentru că pare că este exact ce îmi doream eu.

O să fiu coordonator de centru, la un centru de formare și îmi place, chiar îmi place și sunt super fericită!Probabil a meritat această așteptate de a găsi de fapt ceva ce mi se potrivea cu adevărat!” a spus Ana Maria într-un videoclip postat pe pagina sa secundară de Tik Tok.

Citește și: Razvan Kovacs și Hamude, întâlnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii. Care a fost motivul întâlnirii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții au ținut să o felicite în secțiunea de comentarii, fiind extrem de bucuroși pentru ea.

„Mult succes, ai încredere în tine și învață să te ierți și să nu fi prea dură cu tine. Acceptă-te așa cum ești cu greșeli și reușite” a spus o internaută.

„👏👏👏👏👏Succes Ana mea 💋💋💋❤️🤗”, „Felicitări! 🌹☘️🙏” sunt alte mesaje transmise de utilizatorii platformei.

Totodată, în urmă cu 3 luni, Ana Maria povestea despre cum încearcă să își găsească un loc de muncă potrivit:

„Sunt la Vâlcea și mă pregătesc să merg a un interviu de angajare și sper din suflet să îl și iau. Bine, cred că o să îl iau, dar abia aștept să văd despre ce este vorba și dacă o să fie ok” este informația pe care o oferea fanilor ei în luna februarie.

Se pare că Ana Maria nu a fost mulțumită de oportunitățile de angajare pe care le găsise până acum și că a trecut prin mai multe dezamăgiri din acest punct de vedere.

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă absență din mediul online

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x