Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Concursul „Honeymoon” și-a găsit câștigătorul! Cine se va bucura de premiu

La finalul celui de-al patrulea sezon „Insula Iubirii”, un fan „Insula Iubirii” a câștigat un honeymoon de vis în Thailada alături de jumătatea sa.

La finalul celui de-al patrulea sezon „Insula Iubirii”, un fan „Insula Iubirii” a câștigat un honeymoon de vis în Thailada alături de jumătatea sa.

După ce pe parcursul a trei luni a urmărit codul pe ecran în timpul fiecărei ediții „Insula Iubirii” și au răspuns apoi corect la întrebarea serii pe a1.ro/insula-iubirii, aproape 400 de concurenți au trecut în etapa finală, a testului de departajare!

Andrei Păsălău a fost cel care a reușit să răspundă corect la toate întrebările, în cel mai scurt timp, și a câștigat premiul ce constă în 6 nopți de cazare cu mic dejun inclus într-un resort de lux în Thailanda și două bilete de avion dus-întors pentru un honeymoon de vis.

Dezvăluire BOMBĂ! Cel mai mare secret al lui Hannelore de la Insula Iubirii a ieșit la iveală: „Nu voia să se știe asta!... O concurentă de la „Insula Iubirii”, în culmea disperării! „O să depun o plângere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x