Antena Căutare

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi! Cum au fost surprinși cei doi - VIDEO

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi. Cei doi au fost filmați sărutându-se și îmbrățișându-se la un eveniment.  

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi. Cei doi au fost filmați sărutându-se și îmbrățișându-se la un eveniment.

Într-un clip ce a fost publicat pe internet, Hannelore și Andi au parte de o revedere emoționantă, la un târg de mirese.

În imagini, Andi este surprins făcându-și apariția la eveniment fiind încărcat cu trandafiri roșii.

El îi oferă unul dintre trandafiri lui Hannelore, pe care apoi o sărută pe obraz, o îmbrățișează și o mângâie pe spate.

După îmbrățișare, Hannelore apare zâmbind larg.

Pe durata șederii în Thailanda, Hannelore s-a apropiat extrem de mult de ispita Andi și cei doi au dat tuturor impresia că vor forma un cuplu. La final, blonda a ales să se întoarcă la iubitul Bogdan.

Deși ea l-a trădat, el a iertat-o și a luat-o chiar şi de nevastă. Însă, minunea pare că a ţinut doar câteva luni! Hannelore şi Bogdan de la „Insula iubirii” şi-ar fi spus „adio"! Deși nu este ceva confirmat, cei doi nu prea se mai afișează împreună.

Bogdan de la “Insula Iubirii” a dat-o uitării pe Hannelore! Cel mai urât gest pe care i l-a făcut fostei soții după desp... Nicoleta de la „Insula Iubirii” a făcut dezvăluiri despre relația ei! Cine este bărbatul care a cucerit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x