Antena Căutare

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat spectaculos, în care am trecut de la agonie la extaz și de la uimire la lacrimi de râs! După numeroase ediții spectaculoase, X a fost desemnat câștigător al sezonului 8 iUmor!

Sâmbătă seară, la marea finală din sezonul 8 iUmor, publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS.

EDUARD (EDI) VACARIU A CÂȘTIGAT SEZONUL 8 IUMOR

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat special, în care concurenții au încercat din răsputeri să facă un număr cât mai special, pentru a ajunge mai aproape de marele premiu!

CITEȘTE ȘI: Eduard Vacariu, stand up comedy pe gustul lui Cheloo! „Am rămas cu așteptările umflate și a trebuit să mi le dezumflu singur”

TImp de 20 de minute, publicul a avut ocazia de-a vota concurentul preferat. După ce ne-am amuzat copios cu senzaționalul număr al invitatului special, George Tănase, fanii au putut afla cine este marele câștigător al sezonului 8 al emisiunii iUmor!

Publicul a decis și iată că Eduard Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor!

George Tănase, show de senzație la iUmor! „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"... Finala sezonului 8 iUmor, spectacol la superlativ! Ce momente au impresionat juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x