Antena Căutare

Florin Gheorghe a venit cu o geantă plină cu bani în direct. Ce a spus câștigtorul iUmor că va face cu premiul: „Sunt toți?”

Florin Gheorghe, câștigătorul iUmor a spus ce crede că va face cu banii primiți după ce a câștigat Finala sezonului 15.

Colaj cu Florin Gheorghe Galerie
Florin Gheorghe este câștigătorul sezonului 15 iUmor | Antena

Florin Gheorghe a venit la XNS cu diplomat cu bani, dar și cu cecul iUmor, la nici o lună după ce a fost desmenat câștigător al sezonului 15.

„Sunt toți?”, a întrebat Dan Capatos în timp ce deschidea geanta.

„Nu sunt toți”, a răspuns comediantul.

Florin Gheorghe a spus că cel mai probabil va păstra banii pentru a avea o siguranță.

„Sincer nu m-am gândit ce o să fac cu 20 de mii. Nu sunt atât de mulți bani încât să-ți faci mari planuri cu ei. Nu cred că o să investesc. O să-i pun de-o parte. Banii cumva îmi dua o siguranță pe mai departe. Nemaiavând job, făcând doar stand-up, cumva să ai niște bani puși de-o parte îți dă o siguranță”, a spus câștigătorul iUmor.

Florin Gheorghe este câștigătorul sezonului 15 iUmor. Ce a spus despre Finala în urma căreia a câștigat premiul de 20.000 de euro

Florin Gheorghe a mărturisit că judecând după prestața sa era încrezător că va câștiga Finala.

„În Finală am fost cu Teodora Nedelcu, cu Varză și cu italianul Filippo. Am fost încrezător că o să câștig având în Vedere presatația. Chiar mi-am făcut speranțe și am tras tare să adun oameni care să mă voteze”, a spus Florin Gheorghe la iUmor

Comediantul a povestit că are o trupă alături de care merge la spectacole de comedie prin țară.

„Ne-am făcut o trupă și plecăm prin țară. Sunt mai multe trupe. Piața se lărgește. Momentan nu sunt prea mulți. Eu zic să e un lucru bun că sunt din ce în ce mai mulți. Avem succes”, a povestit câștigătorul iUmor.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”

Florin Gheorghe a mărturisit că a fost extrem de emoționat în momentul în care a aflat că a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și că a devenit câștigător iUmor.

„Cu toate că eram încrezător că o să câștig, emoțiile au fost foarte mari când a anunțat câștigătorul. Îmi sărea inima din piept. Eu am zis că n-o să am așa emoții, dar când au venit și-au zis și câștigătorul este…”, a spus Florin Gheorghe la XNS.

Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor și și-a adjudecat atât trofeul show-ului, cât și premiul cel mare în valoare de 20.000 de Euro, după ce a intrat la votul publicului alături de Teodora Nedelcu, Varză și Fillipo Spreafico.

Citește și: Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Nick Bodea revine pe scena iUmor: „Poate să zică orice”

Florin Gheorghe a reușit să obțină cele patru like-uri, iar numărul său i-a cucerit pe toți cei din platoul de filmare, însă, și pe telespectatori, pentru că a fost intens votat: „Merită să câștige, așa că votați-l intens!“, a exclamat Delia. „Dacă e să nu câștigi, să știi că ai cununiile legate, altfel nu-mi explic. Ai avut un moment demn de finală, bravo!”, i-a mărturisit Cosmin Natanticu.

Telespectatorii l-au votat într-un număr foarte mare, astfel că a fost desemnat câștigătorul sezonului 15 iUmor: „Mulțumesc oamenilor de acasă care m-au votat, mulțumesc familiei, vă mulțumesc tuturor!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x