Antena Căutare

George Tănase, ipostaze unice pe scena iUmor, după ce a impersonat-o pe Irina Fodor. „Am râs cu lacrimi”

George Tănase s-a lăsat pe mâinile make-up artiștilor și a stiliștilor „a devenit“ Irina Fodor! Comediantul a pregătit un moment de roast de neratat, iar reacțiile au fost pe măsură. Momentul integral poate fi urmărit duminică seara, 2 aprilie, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. 

colaj foto cu george tanase pe scena iumor Galerie
George Tănase s-a transformat în Irina Fodor pe scena iUmor. Actorul a stârnit hohote de râs | Antena 1/iUmor

George Tănase va apărea în ipostaze unice pe scena iUmor în cadrul celui mai nou episod de audiții, difuzat săptămâna aceasta duminică, 2 aprilie. După ce s-a lăsat pe mâinile make-up artiștilor și a trecut pe la stiliști, actorul „a devenit“ Irina Fodor și i-a luat la roast pe jurați, prezentatori, dar și pe magicianul Robert Tudor.

Citește și: Lolrelai, fostă finalistă iUmor, a încins imaginația fanilor! A apărut într-o scenă de film, cu sânii la vedere

George Tănase s-a transformat în Irina Fodor, pe scena iUmor

Momentul integral, reacțiile pe care le-au avut toți cei care au fost roast-uiți, dar și cine vor fi concurenții care vor intra la vot, telespectatorii pot afla duminică seara, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Obișnuit cu scena iUmor, pe care a urcat de nenumărate ori, George Tănase a acceptat provocarea de a crea momente unice în sezonul 14. Comediantul a impersonat-o pe Irina Fodor și i-a luat la roast pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia, Cheloo, însă, și pe prezentatori, dar și pe magicianul Robert Tudor.

„Bordea, încă să nu-ți tatuezi sigla iUmor, că nu se știe ce se întâmplă până la finalul zilei! Mane Voicu e liber de contract și… Dragilor, voi v-ați descurcat foarte bine la America Express! Ați fost spontani, ați fost amuzanți… ce s-a întâmplat între timp?!?“, a spus George Tănase, adăugând câteva posibile răspunsuri care au stârnit hohote de râs.

Ulterior, actorul de 29 de ani și-a îndreptat atenția spre Delia și Cheloo, care n-au scăpat de o adevărată tiradă de replici acide. Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Morten The Maniac a revenit pe scenă cu un show pe trepte de durere. Cât de mult au rezistat jurații

Momentul lui George Tănase s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Cum au reacționat jurații

„Am râs cu lacrimi“, a exclamat Șerban Copoț, după ce au fost dezvăluite materialele înregistrate, iar Delia a spus: „Incredibil! Felicitări! Băiatule, ești un talent!“. În timp ce Nelu Cortea a adăugat: „E adorabil, e adorabil! Mie mi-au plăcut sketch-urile și cum ne-a imitat pe noi“, Cheloo a declarat: „Băiatul ăsta este un real talent! E actor, e stand-up-er, e ce vreți voi! Este unul dintre numele care a apărut la iUmor, s-a dezvoltat și a devenit cu adevărat important, pentru mine, cel puțin! Consider că George Tănase face umor“.

George Tănase le-a dat o probă importantă celor patru jurați iUmor înainte să își încheie momentul senzațional. În ce a constat jocul, cine l-a câștigat, despre ce a vorbit Doina Teodoru în timp ce a impersonat-o pe Dana Budeanu în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Câștigătoarea Campionatului Mondial de Pole Dance la categoria 70+, moment senzațional pe scena iUmor. Delia: „Îți mișcă... iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Dima Țui, interpretarea care a stârnit fiori în rândul publicului: „Nu cred! Carla's Dreams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x