Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”

Michael Cazac a venit la iUmor deghizat în Joker. Concurentul a vobit despre problemele pe care le are din cauza părului lung.

Michael Cazac, deghizat în Joker Galerie
Michael Cazac a venit la iUmor deghizat în Joker | Antena 1

Michael Cazac a impresionat cu înfățișarea sa. Tânărul moldovean a avut un moment pe scena iUmor, în care a vorbit despre persoanele care îi critică părul lung.

Momentul nu l-a captivat pe Mihai Bendeac care a mărturisit că „i-a scăzut glicemia” și a început să mănânce. Juratul a încercat să îi distragă atenția Monică Bîrlădeanu, care asculta discursul concurentului:

„Monica, nu-mi spune că ești atentă. Vrei un măr?", i-a spus Mihai Bedeac Monicăi Bîrlădeanu. În cele din urmă întrebarea insistentă: „Vrei un măr?” a amuzat-o pe a patra jurată.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”

Jurizarea momentului lui Michael Cazac

Cheloo l-a îndemnat pe Michael să spună ceva despre el: „Sunt actor cu studii nefinalizate. Am făcut un an de Actorie”.

„Mi-a scăzut glicemia. N-am nimic personal cu tine, dar numărul a fost foarte prost”,a spus Mihai bendeac

„Acest malefic Joker care a vorbit despre coafuri nu a reușit să se ridice la nivelul personajului”, a spus Cheloo.

[ivm guid=yGRn3UVuCXc]

Monica Bîrlădeanu și-a amintit despre experiențele sale în Chișinău și i-a părut rău că Michael nu a profitat de denummirile amuzante care se întâlnesc în Republica Moldova: „Când am fost prima dată la Chișinău am vrut să cumpăr pastramă de pui și m-a întrebat o doamnă: „De care doriți? Avem coapse de pui și gambe de curcan”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Edi Vacariu, câștigătorul iUmor sezonul 8, stand-up de senzație. "Părinții sunt periculoși"

Din păcate, concurentul din Chișinău a primit 4 de NU din partea juraților iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Claire și Antho, cuplul care a făcut un show de senzație. “A fost cel mai bun moment al serii”

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din drag... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu en...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x