Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre noi”

În cea de-a 13-a ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Iulia Albu a urcat pe scena iUmor cu armele pregătite.

iulia albu iumor 12 Galerie
Iulia Albu a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast memorabil la adresa juriului. | Antena 1

Iulia Albu a venit la iUmor din nou după ce a ocupat poziția de jurată în acest sezon. De această dată, Iulia Albu a venit cu armele pregătite și a uimit pe toată lumea cu intrarea sa.

Iulia Albu a fost la iUmor în sezonul 12, ediția 12, iar fanii au avut ocazia să o vadă altfel față de cum erau obișnuiți. Cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, ea a încasat toate glumele cu stil, dar acum a venit să-și ia revanșa.

Iulia Albu, intrare memorabilă în platoul iUmor sezonul 12

După ce au încercat să ghicească motivul pentru care a fost trasă cortina, jurații iUmor au avut parte de cea mai mare surpriză a ediției. Iulia Albu a avut o intrare memorabilă, coborând din tavan, agățată doar de o bucată de material. Mai mult de atât, ea a făcut și câteva acrobații, spre deliciul pubicului.

„Visă, superbă!”, a strigat Delia. „Bine te-ai coborât printre noi”, i-a spus Dan Badea.

„Bună seara, chiar am coborât în emisiunea voastră. Am vrut să se vadă, deși era evident de data trecută”, și-a început Iulia Albu roast-ul în forță.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

A venit și rândul Deliei, iar creatoarea de modă nu a ratat momentul să îi critice stilul vestimentar. De asemenea, Iulia Albu a mai dezvăluit că prin participare la iUmor a descoperit că Delia mânâncă pe sistem nervos din cauza prezenței lui Mihai Bendeac.

„Clar! Și pe caz de boală, că eu sunt afectată și fizic”, a completat Delia.

„Cred că am și eu boala ta”, a răspuns Dan Badea, care i-a ținut locul lui Mihai Bendeac la masa juriului, în ediția 13.

„Alopecie”, a mai spus Delia, înainte de a izbucni cu toții în hohote de râs.

„Eu nu știu ce e aia „lopecie””, a intervenit și Cheloo după câteva secunde.

„Alopecie”, l-a corectat rapid Iulia Albu. Și i-a explicat că „se referă la persoanele care au o afecțiune medicală care determină căderea părului pe anumite zone”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Milena Vega, artista tatuatoare care a dat dovadă de un curaj remarcabil. Ce a făcut în direct

Cratoarea de modă nu i-a uitat nici pe cei care au venit să îi facă roast în ediția în care a ocupat scaunul celui de-al patrulea jurat.

„A veni și Adina Buzatu. Am înțeles că așa o cheamă, nu? Nu vreau să mă fac de râs la televizor”, a spus Iulia Albu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Chef Florin Dumitrescu, roast de senzație despre jurații iUmor. “Să curgă sânge”... iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x