Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Armega i-a vrăjit pe jurați. Bordea: „Nu-mi plac magicienii, dar tu ai creat o poveste”

Cosmin Armega își dedică tot timpul magiei. Deși venise cu un număr pregătit, a decis în ultimul moment să intre cu altceva în scenă.

colaj Cosmin Armega, magician din Târgul Jiu, pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Magicianul Cosmin Armega ste susținut din culise de Cuza și Emi. Deși toți trei sunt din Târgu Jiu, este prima oară când se întâlnesc. Asta nu-i oprește să devină prieteni.

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. No Seen Woman a lăsat juriul fără cuvinte. Cheloo: „Cum m-ai alinta?”

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Armega i-a vrăjit pe jurați. Cătălin Bordea: „Mie nu-mi plac magicienii, dar tu ai creat o poveste”

„Vreau și eu”, exclamă Delia la intrarea lui Cosmin pe scenă. Numărul acestuia o atrage ca un magnet.

Mișcările mâinilor lui Cosmin și debitul său verbal i-a uimit pe jurați.

„Nu știu cum fac asta”, spune Bordea. „Du-te, băi, de aici!”

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Marian Bedreagă vine la pachet cu soția pe scenă. Cheloo: „Ești un sclav al iubirii”

Magicianul Cosmin Armega, jurizare în ediția din 17 martie 2024 la iUmor

„Momentele de magie pe care le-a făcut au fost impresionante”, recunoaște Cosmin Natanticu.

Delia, care deține de această dată Jokerul, a decis ca jurizarea să se facă în ordine alfabetică.

„Amuzament a fost pe ici, pe colo. Bordea este un tip foarte drăguț. Delia este și mai drăguță”, își începe Natanticu discursul de jurat. „Este un număr interesant. Foarte greu de realizat. Grijă mare la text.”

„Apreciez că ți-au dat interesul”, spune și Delia. „Spectaculos și apreciem și glumele.”

„Mie nu-mi plac magicienii, dar tu ai creat o poveste, o chestie, și a fost surprinzător. N-am știut exact ce faci și m-ai surprins”, adaugă Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Sasha Ciobanu a fost apreciat de jurați. Delia: „Un număr foarte vizual, lunguț, dar simpăticuț”

Între timp, Delia îl întreabă cu cine a votat, iar Cosmin mărturisește că a votat cu Bordea: „Cred că ar fi cel mai capabil să facă din iUmor și amuzament, și seriozitate în același timp.”

„Ieși afară!” spune Natanticu.

„Dar seriozitatea pentru cine?” se întreabă Delia.

„Pentru organizare. Să știi de la mine că uneori din simplitate chiar se naște o chestie drăguță și nu te-ai complicat foarte tare”, mai adaugă Bordea.

Astfel, Magicianul Cosmin Armega a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Tudor Om, număr inedit de umor. Jurații au fost protagoniști: „Orice tip de omagiu e binevenit”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Maxim Mehosan împarte juriul în două. Cheloo: „Conflict între generații”... iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Iulia Clisu atrage privirile juriului. Cătălin Bordea: „Am alunecat pe gheață!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x