Antena Căutare

Mihai Bendeac, cu gândul la Anna Lesko la iUmor! Ce mesaj i-a transmis artista: ”Îmi pare rău că nu ai reușit să guști niciodată din bucatele mele!”

Mihai Bendeac a făcut mărturisiri incendiare în noua ediție iUmor, întrucât a dezvăluit că adoră pozele postate de Anna Lesko și și-ar dori ca ea să fie în platoul emisiunii.

”Pozele cu ea în timp ce gătește...mi se par senzaționale. Așa ar trebui să arăte un bucătar.”, a spus el în cadrul emisiunii iUmor.

Evident, Anna Lesko a ținut să-i transmită un mesaj inedit, ce l-a lăsat, fără doar și poate, fără cuvinte.

”Mihai, am înțeles că ție îți plac bucatele mele. Îmi pare rău că n-ai reușit să guști niciodată din ele. Am mai înțeles ceva, că ție nici pozele mele nu-ți repugnă. Îți mulțumesc. Și să știi că și mie îmi place actorul din tine.”, a fost mesajul transmis de Anna Lesko.

Viorel Țicu, omul cu cocoșu', în finala Plăcerilor Vinovate. Cum a reușit să-l dea gata pe Mihai Bendeac: ”E una cu scen... Marilena Stan și Ion Cornel Domnu, din nou pe scena de la iUmor: ”Dacă știi să ciripești, păsărici înnebunești!” Jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x