Antena Căutare

Violeta Niculae, moment interzis la iUmor! A renunțat la lenjeria intimă în fața juraților: ”Vă rog să-mi permiteți să acordez instrumentul!”

A fost, fără doar și poate, o seară explozivă la iUmor, însă ”cireașa” de pe tort a fost, fără doar și poate, Violeta Niculae. 

Dezinhibată și dornică să facă senzație, Violeta Niculae a renunțat la lenjeria intimă și a realizat un moment muzical cu ajutorul părților intime.

”Vă rog să-mi acordați câteva minute pentru a acorda instrumentul”, a spus ea înainte de a-și începe reprezentația.

Momentul nu a fost deloc pe placul lui Mihai Bendeac, care a reacționat: ”Eu nu cred așa ceva. Să i se oprească microfonul. Doamnă, ați mințit poporul.”, a spus el.

Cum s-a descurcat Violeta Niculae în fața juraților, puteți vedea în materialul video de mai sus din finala Plăcerilor Vinovate.

Cum a reușit Pipino de România să-i enerveze pe jurații de la iUmor. Mihai Bendeac: ”Aveam timp să-mi repar mașina!”... Alexandru Țiproc, regele invențiilor de la iUmor, a venit pe scenă cu o coroană și pantaloni din aur: ”Așa arătăm lumii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x