Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 25 și 26 din 6 aprilie. Alice i-a văzut pe Lia și Petru sărutându-se. Lia pleacă din țară

Nu mai e cale de întoarcere! În episoadele 25 și 26 din Lia - Soția soția soțului meu, adevărurile dureroase ies la iveală, iar povestea de iubire dintre Lia și Petru nu va mai fi în curând una „ascunsă”. Rând pe rând, minciunile se destramă, iar Alice află în cel mai dur mod posibil că Petru nu o mai iubește. Uneori însă, adevărul poate fi mult prea greu de suportat, iar acest lucru atrage după sine consecințe.

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 25 și 26 din 6 aprilie. Alice i-a văzut pe Lia și Petru sărutându-se | Antena 1

După cele petrecute în episoadele precedente, Episodul 25 începe cu o întrebare interioară a Liei - după tot ceea ce au trăit împreună, poate să se încreadă în continuare în promisiunile lui Petru? „Oare de data asta chiar o să spunem tuturor că ne iubim?”, s-a întrebat ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Maria a discutat cu Lia, după ce a aflat de relația ei cu Petru

Se pare însă că situația o frământă și pe Maria, după întreaga scenă cauzată de Alice. „Lia, vreau să vorbim. Stai jos”, i-a spus Maria nepoatei sale, după ce a aflat de ea și Petru. Aceasta a mărturisit că nu a putut închide un ochi toată noaptea și că își dorește să îi ofere ajutorul, însă trebuie să știe adevărul.

„Mătușă, aseară a fost o neînțelegere”, a încercat Lia să calmeze spiritele. „E ceva între tine și domnul Petru? Tu de când ai venit în casa asta, aici s-au întâmplat numai lucruri ciudate”, a continuat Maria, însă Lia nu i-a putut spune adevărul, așa că a negat. „În curând o să lămurim totul”, i-a promis Lia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Clanul Rocca plănuiește răpirea soției lui Petru

În tot acest timp, clanul Rocca își pune în mișcare planul. „Ne-am înțeles, da? Vreau să mi-o aduceți pe nevasta lui Petru Vornicu”, le-a dat Tavi comanda celorlalți. De față a fost și Rică, el dorindu-și să plece pentru a-l anunța din nou pe Petru. Tavi nu l-a lăsat însă, bănuind ceva parcă.

La vila familiei Vornicu, Petru și Robi petrec timp împreună, iar cel mic dezvăluie că are de făcut o compunere pentru școală. Petru și-a dorit să îl ajute, însă a explicat că nu se pricepe, astfel Robi a adus-o în discuție pe Lia. Chipul lui Petru s-a schimbat rapid însă atunci când a primit un mesaj. Acesta a pornit degrabă să o caute pe Lia.

„Trebuie să mergem de aici, nu ești în siguranță”, i-a spus el.

„Știi ce mi se pare mie? Că tu cam eviți să îți ții promisiunea”, i-a replicat Lia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Maria a aflat că Lia e soția lui Petru și a făcut un preinfarct

Petru a decis însă să o ia în mod neașteptat pe Lia în brațe și să încerce să o ducă la mașină. „Chiar așa mă, nu vă e rușine?”, a strigat Dana după ce i-a văzut, iar ea și Petru au avut parte de un schimb de replici.

„Știu că tu ai trimis mail-ul ăla de șantaj cu fotografia de la nunta mea și a Liei”, i-a spus el, Lia aflând și ea în acest mod. Atunci când Dana a negat, Petru a strigat: „Taci! Din cauza ta acum soția mea e în pericol”. Maria a ieșit afară din casă la auzul strigătelor și nu a putut crede cele auzite. „Lia e soția ta?”, a întrebat ea frapată. „Și tu ce făceai, îi șantajai? Cum ați putut?”, a continuat Maria, care la scurt timp s-a prăbușit pe jos. „Chemați salvarea!”, a strigat Dana speriată.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Gabi l-a mințit pe Pavel că este infertil

Pavel și Gabi au programat o ieșire la restaurant în doi, cu scopul de a discuta rezultatele analizelor. Gabi s-a ținut însă de planul ei și i-a arătat lui Pavel un document falsificat în care era explicat că el ar fi cauza pentru care nu pot face copii. „Spune-mi tu ce a zis doctorul”, a insistat el. „Nu s-a schimbat nimic…”, i-a replicat Gabi. „Sunt infertil..”, a continuat el dezamăgit. Gabi l-a lăsat să creadă totul, pentru a se asigura că nu o va părăsi.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Maria a ajuns la spital. Petru i-a dezvăluit Liei că este în pericol

În timp ce se pregătea să plece la spital degrabă, Otilia i-a dezvăluit lui Alice ce s-a întâmplat cu Maria. Toată familia a ajuns apoi în sala de așteptare, în frunte cu Lia și Petru. „Petru, dacă pățește ceva din cauza noastră? A aflat de noi și asta aproape a omorât-o”, a întrebat Lia îngrijorată. „O să fie bine. Oricum, o să îi spunem și lui Alice, ți-am promis”, a răspuns Petru.

„De ce m-ai luat așa pe sus din cameră?”, a continuat Lia. „Rocca vrea să îți facă rău..Mai ții minte ce ți-am povestit de Giani Rocca? La scurt temă după ce l-am băgat în închisoare, soția lui s-a sinucis. Vor să se răzbune”, i-a explicat Petru situația. Atunci când au ajuns și Otilia și Emma la spital, i-au văzut pe Petru și Lia îmbrățișați.

Maria s-a trezit și pare că se simte bine, după ce a suferit un preinfarct, însă și-a dorit să ajungă cât mai repede acasă. Ea, Marcel, Dana și Sorin au avut parte de un moment emoționant de familie, pe patul de spital, care s-a lăsat cu îmbrățișări și declarații sincere.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Alice a fost răpită de clanul Rocca

Cât vila era goală însă, doar Alice rămasă acasă, membrii clanului Rocca s-au infiltrat în locuință. Aceștia au văzut pozele cu Petru și Alice și au presupus că ea este soția lui. În timp ce Alice se afla în bucătărie, cu lumina stinsă, unul dintre ei a atacat-o și a adormit-o pentru a o putea răpi. Tavi și-a dat rapid însă seama că nu este femeia pentru care a ordonat răpirea. „O duceți înapoi înainte să se trezească!”, le-a strigat Tavi celor doi complici.

Acasă, Otilia și-a dat seama că Alice lipsește de ceva vreme și că nu a dormit în patul ei. „Aseară am plecat toți, am lăsat-o singură în casă. Dacă s-a întâmplat ceva?”, a întrebat-o ea îngrijorată pe Gabi. „Unde e Alice? Știi ceva de ea? A dispărut”, l-a alarmat Otilia și Petru, după ce i-au găsit telefonul spart, în bucătărie. „Pavel, vino cu mine acum!”, și-a dat seama Petru de cele întâmplate.

Otilia l-a pus în gardă și pe Andi, care se afla în oraș cu Mira. Enervat, el a adus din nou în discuție să înceapă planul său de a obține bani de la Otilia, după ce Mira a explicat că ar fi mai bine să le spună tuturor adevărul cu privire la relația lor.

După ce ea l-a întrebat despre starea Mariei, Sorin i-a dezvăluit Emmei că mama lui nu vedea cu ochi buni apropierea dintre ei.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Petru și Pavel au pornit să o salveze pe Alice

În mașină, Petru i-a explicat fratelui său întreaga situație. „Mergem la Rică și după mergem peste ei”, i-a spus Petru. Ajunși la Rică, acesta a confirmat că Alice a fost răpită de către clanul Rocca. „Îi omor pe toți!”, a replicat Petru. În timp ce vorbeau, Alice a fost lăsată în fața casei, vizibil afectată. Lia a fost cea care a găsit-o și a strigat după ajutoare. Speriată, l-a sunat și pe Petru să îl informeze.

Între timp, și Maria a ajuns acasă, fiind externată din spital. Marcel a fost curios să afle însă ce i-a cauzat preinfarctul, însă Maria i-a ascuns adevărul.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Petru și Lia aleg să mai amâne să îi spună lui Alice adevărul cu privire la relația lor

Ajuns acasă, Petru discută cu Lia despre Alice. „Îmi pare rău, azi trebuie să îi spunem tot…”, a zis el.

„Chiar nu e momentul să îi spunem. Nu vezi câtă suferință a provocat minciuna asta? Mai întâi Maria, apoi Alice..Noi chiar nu putem fi împreună niciodată”, a fost reacția Liei, convinsă că destinul e împotriva lor.

Tot în curte, Pavel și Dana s-au întâlnit, iar el i-a prezentat părerea de rău pentru cele întâmplate Mariei. Aceștia au ajuns rapid la ceartă însă.

Gabi i-a văzut de la balcon și pare că are un plan de răzbunare, chiar dacă situația dintre ea și Pavel este una mai bună în prezent: „O să plătești pentru că m-ai înșelat, Pavelică.”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 25. Giani Rocca vrea să se răzbune personal pe Petru

În casă, Alice era în continuare speriată și se simțea tot mai rău din cauza substanței care i-a fost dată pentru a o adormi în timpul răpirii. „Trebuie să te vadă un doctor”, a spus Otilia îngrijorată. Petru a ajuns și el rapid pentru a-i fi alături.

În închisoare, Giani Rocca a aflat de nereușita oamenilor săi și a promis că se va ocupa personal de situația cu Petru.

De cealaltă parte, un medic a venit să o consulte pe Alice, având în vedere starea ei. „Petru, dacă Alice pătește ceva, nu o să ți-o iert niciodată”, i-a spus Otilia. „Mă tem că trauma asta a dat-o înapoi, iar recuperarea va dura mult”, le-a spus doctorul celor doi.

La agenția de publicitate, Răzvan i-a prezentat Liei un nou proiect greu de refuzat. Cu toate acestea, campania se filmează de această dată la Monaco, iar Lia are de luat o decizie importantă.

Episodul 26

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Lia i-a spus lui Petru că va pleca de sărbători

Magia Crăciunului i-a prins pe Lia și Petru într-o nouă situație dificilă: el trebuie să fie alături de Alice și Robi de sărbători, iar Lia l-a informat pe Petru că a luat decizia de a pleca la Monaco.

„Plec într-o săptămână și o să stau o lună. Oricum nu putem fi împreună de sărbători. Nu vreau să ne ascundem, e dureros..”, i-a spus ea. Așa cum era de așteptat, Petru a primit cu greu vestea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Alice și-a revenit

Alice pare că se simte mai bine și și-a amintit cum arăta Crăciunul atunci când era însărcinată. Și pe atunci, între ea și Petru existau tensiuni din cauza faptului că ea nu își dorea să devină mamă. Acum, ea și Petru împlinesc 8 ani de la căsătorie. „O să facem o petrecere surpriză și o să mă ocup eu de organizare”, i-a spus Alice Otiliei.

Chiar și de sărbători, Andi a încercat să o convingă pe Otilia să îi ofere „cadoul” pe care și-l dorește cel mai mult - partea lui de bani.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Petru își dorește ca Lia să nu plece

Petru a încercat să o convingă pe Lia să nu plece de sărbători. Cei doi au purtat o discuție, iar Maria i-a surprins în timp ce se îmbrățișau. „Nu-i frumos, chiar aici v-ați găsit, vă vede Marcel..”, le-a spus Maria, având în vedere că erau în casa ei. „Tu vrei să mă omori pe mine”, i-a mai spus Maria Liei, după ce Petru a plecat. La rândul ei, Lia și-a amintit cum Crăciunul din urmă cu câțiva ani a fost unul nefericit, după ce a aflat că tatăl ei era grav bolnav.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Noi tensiuni între Alice și Petru

În casă, Alice a cam stricat magia sărbătorilor după ce s-a enervat și i-a spus lui Robi că nu există Moș Crăciun. „Dacă ai ceva personal cu mine, nu te răzbuna pe copil!”, i-a spus Petru. Văzându-l pe Robi în curte supărat, Lia a încercat să salveze situația. „Pe mine mama nu mă iubește”, i-a spus Robi însă.

Deși a avut un moment în care a ezitat, Lia i-a confirmat lui Răzvan că va pleca cu el la Monaco în cele din urmă. Petru a intervenit în timp ce aceștia discutau și a fost acid cu Răzvan. „Tu vei rămâne cu Alice, aveți multe de sărbătorit”, i-a spus Lia, după ce a aflat că el și Alice aniversează 8 ani de căsnicie.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Emma i-a întrebat pe Petru și Pavel despre tatăl lor

Rămasă singură cu Pavel și Petru, Emma i-a întrebat pe frații ei ce știu de tatăl lor. Cei doi au încercat să o facă să renunțe la ideea de a-l cunoaște.

Petru și-a amintit cum în urmă cu trei ani se întorcea acasă de la spital, după accident. Atunci, Otilia le-a spus celor doi frați că penitenciarul a informat-o că tatăl lor urma să fie eliberat. Ei au decis însă că bărbatul nu merită iertarea lor și că e mort pentru ei.

În următoarea scenă, Lia s-a întâlnit în oraș, întâmplător, cu fotograful de la nunta lor, care tot apare pe neașteptate în ultima perioadă. „Unde e soțul?”, a întrebat el. Văzându-l cu barbă lungă și albă, Liei i-a venit o idee.

Pentru petrecerea de Crăciun, Alice a trimit invitații tuturor cunoscuților, chiar și angajaților lui Petru de la circuit. Andi a venit însoțit și de Mira, iar Otilia nu a putut trece cu vederea.

Pavel și Gabi și-au propus să plece într-o minivacanță, pentru a evita să petreacă cu familia de Crăciun. Otilia a încercat însă să îi convingă să rămână și a și reușit.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Pavel i-a oferit Danei un cadou, iar Gabi a aflat

Pentru a repara situația dintre el și Dana, Pavel i-a oferit un cadou special de Crăciun. Singura problemă este însă că Gabi a văzut ceva mai devreme darul ascuns în dormitorul lor și a crezut că urmează să îl primească ea. Ulterior, Gabi a văzut brățara la mâna Danei.

Tot un cadou special a încercat și Răzvan să îi ofere lui Alice, mai exact un colier un inimioară, însă aceasta a replicat că nu e stilul ei și că i-l va oferi mamei ei. „Mie oricum Petru îmi cumpără tot ce vreau”, i-a zis ea lui Răzvan, făcându-l să se simtă prost.

Maria a avertizat-o pe Lia cu privire la relația cu Petru. „Poveștile astea nu se termină bine. Știu, că am trăit”, a spus ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Lia i-a făcut o surpriză lui Robi

Lia și-a dorit nespus să i-l aducă lui Robi pe „Moșul”, astfel că l-a rugat pe fotograful de la nunta lor să se costumeze și să îl surprindă pe cel mic. „Poate că tati și mami nu sunt mereu perfecți, dar pe copii îi iubesc mereu, chiar dacă nu o arată”, i-a spus „Moșul” lui Robi.

Schimb de cadouri au făcut și Petru și Lia. „Nu cred că o te iubească nimeni mai mult decât te iubesc eu”, i-a spus el.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Noi povești amoroase se înfiripă?

Andi s-a îmbătat, iar el și Toni, care i-a tot făcut ochi dulci, au ajuns în dormitor. Mira i-a surprins. La circuit, după ce s-au lăsat purtați de aburii alcoolului, Mike i-a găsit împreună și pe El Capitan și …Tică.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 26. Alice i-a văzut cu ochii ei pe Lia și Petru sărutându-se

Spre finalul episodului, Petru și-a dorit să își ia rămas bun pentru ultima oară de la Lia, iar cei doi s-au sărutat și și-au spus din nou „Te iubesc”. Alice, care îl tot căuta pe Petru pentru a-l aduce la petrecere, a văzut întreaga scenă și a încremenit.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x