Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 33 și 34 din 4 mai. Petru, arestat pentru omor. Ce a făcut Alice pentru a-l recâștiga

În episoadele 33 și 34 din Lia - Soția soțului meu, intriga atinge punctul culminant cu intrarea lui Petru la închisoare, fiind acuzat de omor. Noi probleme și tensiuni apar din nou între Lia și Alice, care e hotărâtă să comită o crimă pasională. Spre finalul episodului 33, Lia s-a prăbușit pe jos, după ce s-a aflat în vizorul unei puști. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto Lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 33 și 34 din 4 mai. Petru a fost arestat pentru omor. Ce s-a întâmplat | Antena 1

Episodul 33

După conflictul cu Otilia, Emma a dispărut de acasă, căutând refugiu la Sorin și ascunzându-se în casa lui. La masa în familie, Pavel, Gabi și Otilia au discutat problema, însă în scurt timp dialogul a degenerat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Discuții intense în familie după dispariția Emmei

Pavel i-a reproșat Otiliei că își dorește să fie mereu în control, iar de aici spiritele s-au încins. Otilia i-a reamintit că ea a fost cea care i-a crescut pe toți. „Cum ai ajuns așa?”, i-a spus ea lui Pavel.

Discuția a fost oprită însă de apelul lui Petru, care l-a informat pe fratele său despre trupul neînsuflețit găsit la circuit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Lia și-a anunțat familia că se mută

Lia a revenit la vilă pentru a-și lua ultimele bagaje, după ce s-a mutat în casa oferită cadou de Petru, alături de acesta. Petru a anunțat-o însă că el întârzie, având în vedere problema care a apărut. „Nu pleci nicăieri! Stai aici, pentru că ești soția lui Petru. Mă lași singură…”, intervenit Maria, cu lacrimi în ochi. Cele două și-au luat un rămas bun plin de emoție.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Poliția a închis circuitul, după ce Bobiță a fost găsit mort

La circuit, problemele se intensifică. Poliția este nevoită să facă o anchetă, iar cât timp vor aduna probele au de gând să închidă locația. Petru nu a primit foarte bine vestea, însă se pare că exact acesta a fost planul clanului Rocca, atunci când au decis să lase cadavrul lui Bobiță.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Alice îi rogă din nou pe Răzvan să o ajute să o omoare pe Lia

Răzvan își dă rapid seama că Alice nu glumea, după ce aceasta a adus din nou în discuție uciderea Liei. „Te-ai mai gândit la cum să scăpăm de Lia? Vreau să moară!”, a zis ea, încercând să invoce faptul că Răzvan ar face orice pentru ea, pentru că o iubește.

„Alice, vorbim de o crimă…”, a replicat el. „Atunci uită-mă”, s-a enervat Alice.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. El Capitan, gata să fugă în Spania

Așa cum a plănuit, El Capitan s-a pregătit de plecarea în Spania, făcându-și bagajele și cumpărând deja biletele de avion, însă Mike nu dorește să plece din țară. „Ți-e doar frică de ei sau ești și tu complice?”, a devenit Mike suspicios. Mama lui i-a recunoscut că transporta droguri pe vremuri, când era șofer de tir, deși a promis că nu știa ce transportă.

„A început să plouă cu cadavre!”, a continuat ea. Ulterior, și Tică i-a făcut o vizită și a încercat să o convingă să nu plece în Spania.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Robi se poartă urât cu Lia în continuare

La vilă, Lia nu și-a dorit să plece fără să își ia la revedere de la Robi. În casă a întâmpinat-o Otilia, care a aflat cu această ocazie de mutare. „Pleci de tot?”, a întrebat ea. Aflat sub influența lui Alice însă, Robi nu a vrut să audă de Lia. Lia a aflat însă de la Gabi ce s-a întâmplat la circuit, astfel că a plecat degrabă către locație.

„De ce nu mi-ai spus? Iar îmi ascunzi lucruri..”, i-a spus ea lui Petru.

„N-am vrut să te sperie”, a replicat el.

„Mi-e frică pentru tine”, i-a spus Lia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Marcel a fost la un pas să îi spună lui Alice că Lia e soția lui Petru

Aceasta s-a întors apoi să termine de împachetat, însă a fost rapid luată la rost de Alice.

„Ce cauți aici? Nu mă interesează că te muți, vreau să nu mai intri în patul lui bărbatu-meu! Ai distrus o familie fericită”, i-a strigat ea, de față cu Marcel.

Spre surprinderea Liei, unchiul său i-a luat apărarea în fața lui Alice. „Vă spun eu cum stă treaba.. Lia nu e amantă, e…”, a zis el, dorind să îi spună lui Alice adevărul. Lia a intervenit însă.

Cei doi au stat de vorbă după plecarea lui Alice, iar Lia i-a explicat nu își dorește să o aibă pe Alice pe conștiință, neștiind cum să îi spună că ea și Petru sunt căsătoriți.

„Dacă Alice pătește ceva, Robi o să mă urască pentru totdeauna. Și pe mine și pe Petru”, a spus ea. În discuția cu Lia, Marcel și-a arătat latura sensibilă, încercând să o convingă pe nepoata lui să nu se mute.

Mira s-a întâlnit cu Andi, pentru a-l pune la curent cu cele întâmplate. „Dacă o să facă anchetă, o să vadă toate tranzacțiile făcute de tine, banii pe care i-am scos din firmă. Eu îi spun lui Petru tot!”, i-a spus ea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Răzvan i-a spus Otiliei că Alice vrea să o omoare pe Lia

În casă, Alice i-a dezvăluit Otiliei tot ce a aflat, despre faptul că Lia se va muta într-o locuință cumpărată de Petru. „Tot o să mă înșele. Și pasul următor e să mi-l ia pe Robert”, i-a spus Alice mamei ei.

Răzvan i-a făcut o vizită Otiliei, dându-și seama de pericolul situației. „Alice nu e bine. Mi-a cerut să o ajut să o omoare pe Lia. Era serioasă”, a avertizat-o el. În tot acest timp, Alice a mers în camera lui Robi.

„Auzi, Robi, tu nu o să pleci de lângă mami dacă o să vrea tati să te ia, nu?”, a testat ea terenul. Alice i-a spus lui Robi că Lia este motivul pentru care ea și Petru se ceartă și i-a promis că acest lucru va lua sfârșit definitiv.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Moment emoționant cu Lia și familia ei. De ce au plâns

În casa de lângă, Lia s-a emoționat după ce Marcel, Maria și Dana au încercat să o convingă să nu plece și i-au promis că îi vor fi alături. Ei au sfătuit-o să îi spună adevărul lui Alice. „După ce a murit tata, nu am crezut că o mai simt vreodată cum e să ai o familie”, a spus ea, printre lacrimi. În scurt timp, și Maria și Marcel au ajuns să aibă lacrimi în ochi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Otilia i-a prins pe Andi și Mira sărutându-se

Mira a pornit către vila familiei Vornicu pentru a spune tot adevărul despre planul său și al lui Andi, însă acesta a încercat să o împiedice. Când se aștepta mai puțin, Andi a sărutat-o, însă Otilia și Gabi i-au văzut. „Andi! Ce înseamnă asta?!”, a strigat Otilia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Marcel a găsit-o pe Emma în patul lui Sorin

Sorin a încercat să ascundă în continuare faptul că o găzduiește, chiar și față de Dana, care a devenit tot mai suspicioasă până când s-a prins.

Încercând să îl trezească pe Sorin, Marcel a găsit-o de fapt pe Emma la fiul său în pat. Maria a venit degrabă: „Ce face Emma la Sorin în pat?”

„Iar ne-am încuscrit cu doamna coana Otilia”, a replicat Marcel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Poliția a verificat mașina lui Petru, găsind un pistol

Petru și Pavel au ajuns să se certe, după ce Petru a aflat de dispariția Emmei de acasă. După ce Petru l-a acuzat că nu îl ajută niciodată, Pavel a făcut o vizită clanului Rocca, fără să reziste tentenției de a juca poker cu aceștia. Problemele lor abia acum încep însă, după ce poliția a găsit un pistol în mașina lui Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 33. Lia s-a prăbușit la pământ, împușcată

De cealaltă parte, atunci când Răzvan a venit să o convingă pe Alice să renunțe la planul ei nebunesc, ea i-a dezvăluit că s-a ocupat deja de situație. Ultima secvență din episodul 33 se termină cu Lia prăbușindu-se la pământ, în timp ce se îndrepta spre „acasă”-ul promis de Petru. Cineva o țintise prin luneta unei puști!

Episodul 34

După ce nu i-a răspuns la apeluri, Petru le-a făcut o vizită Mariei și lui Marcel pentru a întreba de Lia. Cum a intrat în casă, Petru a citit pe chipurile lor îngrijorarea însă. „Ce s-a întâmplat?!”, a întrebat el neliniștit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Maria și Marcel au chemat salvarea pentru Lia!

În casă, Otilia s-a lăsat cuprinsă de aceeași neliniște. „Alice, ce-ai făcut? A venit salvarea la Marcel I-ai făcut ceva Liei?”, a spus ea.

„Eu? Ce să îi fac eu? Eu am fost aici..”, a răspuns Alice.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Andi și Mira, luați la întrebări de Otilia

Andi și Mira se aflau în tot acest timp în biroul Otiliei, pentru a dat explicații după ce au fost văzuți sărutându-se, deși toată lumea îi credea frate și soră.

„Le spunem adevărul. Că ai fost adoptată de când erai mică”, a spus Andi. El i-a mai dezvăluit Otiliei că și-a vizitat tatăl pe vremea când se alfa în liceu.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Lia. Petru bănuiește că a fost planul lui Alice

Când a ajuns într-un final la Lia, aceasta era vânătă pe tot umărul, iar Petru a aflat că de fapt Robi a fost cel care a atacat-o. „A tras în mine cu o pușcă cu aer comprimat”, a dezvăluit Lia.

„Mai tare m-am speriat și m-am împiedicat…N-am nimic grav”, l-a liniștit Lia pe Petru.

După ce au aflat că Emma s-a ascuns la ei în casă, Maria și Marcel doresc să îi spună totul lui Petru, însă Sorin și-a rugat părinții să o mai acopere o perioadă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Petru a fost arestat pentru omor

Nervos, Petru a confruntat-o pe Alice pentru că i-a cumpărat lui Robi o astfel de pușcă.

„L-ai pus să tragă în Lia, te folosești de un copil”, i-a strigat el lui Alice. Între timp, auzind țipetele, Robi a apărut și el, fără să scape de mustrarea tatălui său. „Nu mai țipa la copil!”, i-a strigat Alice.

„Nu îl mai manipula!”, a continuat Petru, din ce în ce mai nervos.

Situația a devenit și mai tensionată, după ce poliția a venit să îl aresteze. „Sunteți arestat pentru uciderea lui Bogdan Pascu, zis Bobiță”, i-au explicat oamenii legii. Petru a fost încătușat și dus la secție, sub privirile lui Robi și ale lui Alice. Mașina de poliție a trecut chiar pe lângă Lia. „Nu e vinovat!”, a strigat ea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Pavel și-a pierdut toți banii și mașina la poker

Totodată, se pare că și Pavel e în încurcătură. Acesta i-a cerut ajutorul Danei. „Aș vrea să vin acasă, dar nu pot”, i-a spus el la telefon. Dana a mers cu mașina să îl caute, Pavel fiind lăsat într-o pădure. „Am pierdut tot la poker”, i-a dezvăluit el Danei. Când au ajuns acasă, Gabi i-a văzut din nou împreună.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Giani Rocca i-a înscenat lui Petru uciderea lui Bobiță. Arma crimei a fost găsită în mașina lui

Atunci când El Capitan a aflat că Petru a fost acuzat de crimă, a pus repede totul cap la cap: „E mâna lui Giani” Se pare că Giani Rocca i-a înscenat uciderea lui Bobiță lui Petru!

La secție, Mira i-a dezvăluit lui Petru ce dovezi sunt împotriva sa. „Nu e numai pistolul. Au niște imagini, de pe o cameră de supraveghere, cu o altercație între tine și Bobiță. Au motivul și arma crimei”, i-a spus Mira.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Emma s-a întors acasă

Lia a intrat în vilă, încercând să afle informații despre Petru. Atât i-a trebuit lui Alice pentru a începe din nou scandalul. „Cât tupeu are ordinara asta!”, a strigat ea.

Dana a încercat să îl liniștească pe Pavel, dezvăluindu-i că Emma este în siguranță, la ei acasă.

„Emma, hai acasă, te rog”, e important să fim uniți, a spus el, după ce s-au revăzut.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Lia și Alice l-au vizitat pe Petru în arest

Petru și-a petrecut noaptea în arest, gândindu-se la Lia. Acesta i-a transmis un mesaj, cu ajutorul Mirei și al lui Andi. A doua zi, Lia l-a vizitat pe Petru.

„Dacă asta e pedeapsa mea pentru tot? Pentru ce-ți fac ție, pentru ce i-am făcut lui Alice..”, i-a spus el.

„Nu, o să luptăm împreună”, a explicat Lia. Mira i-a informat pe cei doi că Petru are nevoie de un alibi care să îl plaseze în alt loc în momentul crimei.

Pe hol, Alice încerca și ea să intre la Petru și se certa cu gardienii. Văzând-o pe Lia, Alice a început din nou scandalul. „E vina ei, Petru l-a omorât pe ăla că a răpit-o pe ea”, i-a spus Alice lui Andi. „Habar nu ai cine te-ai înhăitat”, a încercat Alice să o influențeze.

El Capitan a decis să nu mai plece și i-a invitat pe angajații lui Petru la ea acasă, pentru o mică „ședință”. „Până se redeschide circuitul, vom lucra de aici”, le-a spus ea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Alice a venit cu idee să îl scoată pe Petru din închisoare, în speranța că îl va recâștiga

Alice a reușit să îl viziteze la rândul ei pe Petru, iar cei doi au avut parte de un moment emoționant. „De când ne-am schimbat așa? De când ne mințim? Lăsând la o parte iubirea, eu eram cea mai bună prietenă a ta…(..) Dacă trebuie să fugim din țară fugim noi doi și Robi”, i-a spus ea plângând. Alice i-a promis lui Petru că o să-l scape din închisoare.

„Am vorbit cu Mira și o să declarăm că a fost cu mine în noaptea în care am încercat să mă sinucid. Am chemat o salvare, l-a văzut un paramedic, suntem acoperiți”, le-a spus Alice lui Andi și Liei.

Pentru a da declarația însă, Alice i-a impus Liei să stea departe de Petru. „El o să fie mereu al meu”, i-a spus Alice.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Maria: „Lia e însărcinată!”

Vorbind cu Dana, Lia a Mărturisit: „Nu știu dacă mai am loc în toată povestea asta..” Din întâmplare, Maria a găsit în gunoi un test de sarcină pozitiv și a presupus că e al Liei. „De aia e așa.. E însărcinată!”, i-a spus ea lui Marcel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Petru a fost eliberat din arest

Grație declarației oferită de Alice, Petru a fost eliberat din închisoare. „Aș face orice pentru tine”, i-a zis Alice, atunci când a văzut că Petru s-a întors acasă.

„Alice, tu ești mama lui Robi, indiferent de ce e între noi, tu vei conta mereu pentru mine”, i-a spus Petru lui Alice, iar aceasta l-a luat în brațe.

Lia - Soția soțului meu, episodul 34. Lia i-a văzut pe Alice și Petru îmbrățișați, iar Robi a dispărut de acasă

Lia a încercat să vină să își întâmpine și ea soțul, însă i-a văzut pe cei doi în această ipostază tandră. Mai mult decât atât, după ce Petru a ajuns acasă, o nouă problemă a apărut: inspirându-se din acțiunile Emmei, Robi a decis să dispară, lăsând în urmă un bilețel!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x