Antena Căutare

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului feminin din mediul urban

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară, de la 20:30, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind prima opţiune de vizionare la nivelul publicului feminin din mediul urban.

colaj Lia - Soția soțului meu, Lia și Petru îmbrățișați în secția de Poliție, Nae inconștient în brațele Liei, Mike, El Capitan și Mira la Poliție Galerie
Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară, de la 20:30, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori | Antena 1

Peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel naţional, aseară, cele mai noi episoade ale proiectului.

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului feminin din mediul urban

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului feminin din mediul urban, înregistrând 8.1 puncte de rating şi 19.9% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 7.9 puncte de rating şi 19.4% cota de piaţă.

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură o nouă încercare disperată a lui Gianni Rocca (Andrei Aradits) de a se apropia de Lia (Ana Bodea). „Nu vreau decât să mă cunoşti!”, i-a spus el, însă aceasta a fost de neînduplecat: „Ştiu foarte bine cine eşti! Nu eşti tatăl meu! Nu sunt fiica ta! Dispari!”

Rănit şi deopotrivă disperat, Gianni a arătat o dată în plus că nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi atinge ţelul, aşa că s-a dus glonţ la Alice (Ioana Blaj): „Pentru copilul meu fac orice! Şi dacă ea cumva te vrea moartă sau doar îi eşti puţin antipatică, o să o fac cu bucurie!”

Deşi Petru (Ştefan Floroaica) s-a opus din răsputeri ca Lia să se implice în arestarea lui Gianni, aceasta nu a ţinut cont şi a făcut front comun cu Nadia (Oana Moşneagu) pentru a-l prinde: „E cel mai bine pentru toată lumea ca Gianni să fie închis!”

În tot acest timp, Nae (Marian Râlea), conştient că e tot mai aproape să piardă ultima bătălie cu boala, a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-şi întregi familia.

Acesta i-a mărturisit Otiliei (Ilinca Goia): „Eu o să le zic copiilor de Sia. Asta e familia ei, e sora lor!” Chiar înainte de a se prăbuşi, acesta a mai avut timp să îi dea Liei o scrisoare pentru Petru: „Dă-i asta! Eu nu mai am timp!”

Ce se va întâmpla cu Nae şi dacă va reuşi sau nu să îşi vadă visul, acela de a-şi vedea familia împreună şi cum va reacţiona Gianni atunci când va realiza că propria lui fiica l-a trimis la închisoare, telespectatorii vor putea afla urmărind noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile Femei Urban si National

Perioada 18 mai 2023

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 3, din 25 ianuarie 2024. Gianni ajunge la închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x