Antena Căutare

Serialul Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans

Doar cinci săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul sezonului trei Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Serialul Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans Galerie
Doar cinci săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul sezonului trei Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. | Antena 1

Serialul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production s-a impus ca lider de audienţă, atât la nivelulul publicului comercial, cât şi pe segmentele urban şi naţional, în intervalul comun de difuzare cu Survivor.

Aseară, la Antena 1, serialul Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:30-23:16, serialul Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 21.5% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu Survivor, cu o medie de 6.4 puncte de rating şi 19.5% cotă de piaţă.

Serialul a condus clasamentul şi la oraşe, unde Antena 1 a înregistrat 7.4 puncte de rating şi 19% cota de piaţă, urmat de Pro TV cu 6.2 puncte de rating şi 16% cota de piaţă. Şi la nivelul întregii ţări, pe intervalul comun de difuzare cu Survivor, serialul Lia a condus topul audienţelor cu 8.3 puncte de rating şi 20.5% cota de piaţă, urmat de Pro TV cu 6.7 puncte de rating şi 16.6% cota de piaţă.

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură cum, greu încercaţi din nou de soartă, Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica) fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i împiedica pe Gianni Rocca (Andrei Aradits) şi Alice (Ioana Blaj) să le tulbure vieţile şi mai mult.

Ajunsă în punctul în care şi-a pus in pericol propriul copil doar pentru a-şi recâştiga soţul, Alice hotărăşte să îl denunţe pe Gianni şi să arunce asupra lui întreaga vină. „Am făcut ce mi-aţi cerut, l-am dat în gât pe Gianni!”, le-a spus ea disperată Liei şi lui Petru, însă aceştia au luat o hotărâre radicală: „O să cer custodia exclusivă!”.

În tot acest timp, poliţia l-a arestat pe Gianni, nu înainte ca acesta să îl avertizeze pe Tavi Rocca (Mircea Gheorghiu) să ducă mai departe planul lor: „Stai liniştit, se rezolvă! Petru o să moară!”.

Dacă va scăpa sau nu Petru şi ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia şi Alice, dar şi dacă va reuși Gianni Rocca să își ducă până la capăt planul de răzbunare, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All Urban si National

Perioada 18 aprilie 2024

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 29 și 30, sezonul 3, 18 aprilie 2024. Alice acceptă cererea în căsătorie a l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x