Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, șocată de despărțirea celui mai iubit cuplu de la Mireasă pentru fiul meu: ”Ambiții și orgolii?”

Finalul sezonului al treilea de la ”Mireasă pentru fiul meu” a intrat în istoria emisiunii, câștigătorii devenind unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului.

Finalul sezonului al treilea de la ”Mireasă pentru fiul meu” a intrat în istoria emisiunii, câștigătorii devenind unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului.

Constantina și Raymond și-au jurat iubire veșnică și păreau să fie fericiți împreună. Se pare însă că lucrurile au luat o altă întorsătură.

"Mi-e cam frică să mai merg şi la piaţă să stiti. Ultima oară m-am intâlnit cu Raymond si Tina (câstigătorii sezonului 3 MPFM) printre tarabe, am sporavăit, ne-am facut selfie şi am ras.. Si n-a fost de bine! Eu am uitat sa cumpăr o gramadă de lucruri iar ei .. am auzit ca s-ar fi despărtit! Şi mi-a parut nespus de rău!! Sper să fie doar o fază de ambitii şi orgolii, cu care ne-au obişnuit înca din vremea emisiunii şi sa-i văd din nou împreună", a scris fosta Mirela Boureanu Vaida pe blogul său.

Bărbații au făcut ochii mari, fetele și-au ros unghiile de invidie! Sora lui Valentin a făcut FURORI în casa "Mirea... Mihai de la „Mireasa pentru fiul meu” a făcut o criză de nervi, chiar în emisiune! Motivul i-a lăsat mască pe fani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x