Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Viorica a părăsit competiția de urgență. Ce s-a întâmplat

Doamna Viorica a fost nevoită să părăseasca competiția Mireasa.

stefan si doamna viorica, inainte ca mama sa plece din competitia mireasa sezon 2 Galerie
Doamna Viorica a fost nevoită să părăseasca competiția Mireasa | Antena 1

Bunica lui Ștefan are grave probleme de sănătate, iar tatăl lui Ștefan a sunat plângând și i-a cerut ajutorul doamnei Viorica.

”A primit mami un telefon că bunica, femeia care m-a crescut, e foarte bolnavă și moare. Pleacă mâine acasă.”, i-a spus Ștefan Carinei.

La testimoniale, gândurile doamnei Viorica au zburat către fiul său.

”Am vorbit cu el, i-am spus să fie calm, cuminte. Îl văd mai apropiat de Carina și Alexandra. Îmi place de Carina. Îmi pare rău că plec șă-l las aici. O să-mi lipsească ce faceam aici. O să-mi fie dor de toate fetele și de mame.”, a afirmat aceasta.

Citește și: David și Mia, luați deoparte de Simona Gherghe. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Plecarea doamnei Viorica vine la câteva zile după ce Ștefan a încălcat regulamentul, lucru care a afectat-o.

Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita

În timp ce concurenții au primit telefonul mobil de la co-prezentatorul Dima pentru a participa la concursul de pe Tik-Tok, Ștefan a folosit smartphone-ul pentru a comunica cu fosta sa iubită.

”Te iubesc, Lori, sunt Ștefănuț. Nici eu nu te las. Să ai grijă de tine”, ”Frumoasa mea, să ai grijă de tine”, i-a scris concurentul de pe pagina oficială de TikTok a emisiunii.

Imediat, acesta a primit un mesaj de la staff prin care era atenționat că va fi sancționat, dar și că ceilalți concurenți nu vor mai avea acces la telefon.

Citește și: La cinci zile după ce a intrat în competiție, Andreea și Alexandru formează oficial un cuplu

Curioasă, Claudia a încercat să afle cui i-a scris Ștefan, însă băiatul a fost de neclintit. Și doamna Viorica s-a arătat foarte afectată și chiar a plâns în ziua respectivă.

Doamna Ermina crede că reacția doamnei Viorica a fost provocată de insistențele Claudiei, nu de faptele fiului său.

”Fata asta nu-l lasă deloc în pace. Nu-l lasă deloc, unde e el e și ea. I-a spus și el: dar lasă-mă în pace. Dacă Ștefan e în bucătărie, e și ea acolo. Lasă-l în pace. Nu ai pic de demnitate. Atât știi, să râzi.”, a declarat doamna Ermina în timpul emisiei live.

Mireasa 2020, sezon 2. David și Mia, luați deoparte de Simona Gherghe. Ce s-a întâmplat cu cei doi... Mireasa 2020, sezon 2. Răsturnare de situație în cazul lui Cătălin și Denisa. Ce spun cei doi despre finalul relației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x